Sune ”Best Man” och alla andra filmer som finns att streama på TV4 play i november

Förbi | oktober 29, 2023

Från och med 1 November finns nya Sune filmen ”Best man” att streama på Tv4 play.

Sune är tillbaka och har ett stort problem. Skolans hemliga klassresa, där han vill vara med stora kärleken Sophie, krockar med morfars bröllop!

Detaljer:

Skolan har ordnat en klassresa och Sune och Sophie ser verkligen fram emot att åka tillsammans. Men plötsligt inser Sune att det krockar med morfars bröllop. Panik! Ska han välja klassresan med stora kärleken Sophie, eller sin bästa vän morfar? Samtidigt har pappa Rudolf misstankar om den blivande bruden, och mamma Karin träffar på en kärlek från förr. Välkommen tillbaka till familjen Andersson!

Sagan om Karl-Bertil Jonssons julafton kommer i slutet av november på tv4 play (17/11)

SAGAN OM KARL-BERTIL JONSSONS JULAFTON | OFFICIELL TRAILER

Lagom till jultiderna och snön, så släpper tv4 play Filmversion av den svenska julklassikern om unge Karl-Bertil som, inspirerad av sin hjälte Robin Hood, får en idé att sprida lite glädje i juletid.DetaljerLiknande titlar

Filmversion av den svenska julklassikern om unge Karl-Bertil som är tänkt att bli som sin far, varuhusdirektör Tyko Jonsson. Men Karl-Bertil är mer inspirerad av sin hjälte Robin Hood och får en idé att sprida lite glädje i juletid. Under sitt uppdrag att se till att alla får julklappar, träffar han Vera som bor på ett barnhem med sin lillasyster. För regin står Hannes Holm (En man som heter Ove).

Filmen är en dramatiserad bearbetning av Tage Danielssons berättelse, som genom den tecknade kortfilmen ”Sagan om Karl-Bertil Jonssons julafton” från 1975 i regi av Per Åhlin och manus av Tage Danielsson, blivit en av Sveriges folkkäraste julsagor och har visats i SVT på julafton sedan dess. Berättelsen handlar om 14-åriga Karl-Bertil, som är varuhusdirektör Tyko Johnssons son. Hans utstakade väg i livet är att bli som sin far. Men Karl-Bertils hjälte är Robin Hood. I filmen kommer detta att tas ett steg längre än i TV-versionen. Den fattiga flickan Vera, hennes syster på barnhemmet och den hänsynslösa barnhemsföreståndaren korsar alla Karl-Bertils väg. Och ingen är sig lik när historien når sitt slut. Inte ens Tyko.

Vilka är alla filmer och serier som släpps på Tv4 play i November?

Vill du streama gratis så spana in de senaste tv4 play erbjudanden.