Nextory gratis 30 dagar, prova gratis erbjudandet i sommar!

Nextory Rabattkod / erbjudande Gratis, Provlyssna en ljudbok under 30 dagar i sommar!

Missa inte sommarerbjudandet från Nextory. Prova Nextory gratis 30 dagar under en provperiod. Nextory är en tjänst som liknar spotify fast är med ljud och e-böcker istället. Det här erbjudandet ger dit tillgång till tusentals titlar att ta del av genom din mobil, läsplatta, bilen osv. Helt gratis och utan bindningstid. Erkänn bra och perfekt med massa nya ljudböcker att ha sällskap av under promenader!

PROVA NEXTORY GRATIS 0,5 MÅNADER (14 dagar) (30 dagar under sommaren)

Vi har plockat ut ett gäng med exempel på ljudböcker som ”Gratismånad.se” tror kan intressera dig. Titta här vilka titlar som finns bland Nextorys utbud som erbjuds gratis under en provperiod:

 

Vi blev själv positivt överraskad av det stora utbudet av böcker inom hälsa/psykologi som nu står på min ”att-läsa/lyssna-lista”. Självklart har de böcker inom alla möjliga kategorier som skönlitteratur, Ekonomi, mat & dryck, sport & fritid, barn & ungdom osv. Du kan själv redan nu besöka Nextory för en provperiod och kolla runt bland kategorierna och se vilka titlar de har innan du tar del av Nextorys gratis erbjudande.

Läs eller lyssna på Nextory gratis

  • Med hundratusentals böcker att välja bland kan du hitta böckerna som du gillar.
    • Dina favoritförfattare
 
  • Du hittar snabbt bra böcker i topplistorna eller genom boktipsen.
  • Avsluta när du vill
  • Du har ingen bindningstid och kan byta eller avsluta abonnemanget när du vill.

 

Varför Prova nextory erbjudandet?

Utöver att det är en toppen tjänst för att lyssna på ljudböcker med ett nästintill obegränsat utbud av ljudböcker. Så erbjuder Nextory har större utbud än Bookbeat och Storytel vad det gäller att kunna läsa böcker i sin smartphone eller surfplatta. Framförallt vad det gäller Barnböcker som Bamse eller Nalle Puh som är populärt att läsa bland barn i familjen.
 
 

Nextory har börjat pratas och skrivas om mer och mer då de marknadsför tjänsten i flera olika kanaler och slutit samarbeten med bland annat podcastduon Alex & Sigge.


Erbjudandet ger nya kunder 0,5 månader (prova 14 dagar) gratis medlemskap där du har full tillgång till hela Nextorys utbud och helt utan bindningstid. Ett erbjudande värt 169 kr. Efter din gratis period så avgör du om du vill fortsätta eller känner dig nöjd med de böcker du har fått ta del av. Det är alltså helt gratis och du binder inte upp dig till något utan kan enkelt avsluta efter din första gratis-månad.

Nextory’s största konkurrent i Sverige är Storytel som är börsnoterat och även köp upp olika förlag i Sverige och utomlands.

Vad för ljudböcker hittar jag hos Nextory?

Hos Nextory hittar du hundratusentals olika ljudböcker under olika kategorier. Under har vi listat några populära ljudböcker: 

  • Rum av Alex och Sigge
  • Framgångsboken
  • Stordalen
  • Läckebergs samling aav böcker

Besök vår hemsida med jämna mellanrum för att se vilka Nextory rabattkoder, erbjudande och kampanjkoder som finns tillgängligt.

Nextory VS Storytel VS BOOKBEAT

Alla ljudboks tjänsterna har mer eller mindre samma utbud. Bookbeat har precis lanserat ett paket som kostar endast 99kr i månaden för användare som lyssnar under 20 timmar i månaden. Storytel är störst i Sverige bland ljudböcker då de lanserade. Storytel har egna orginal böcker som de skapat själva. Motsvarnde Netflix Orgional. Storytel har dock sämre utbud av eböcker än Nextory och Bookbeat. Men Storytel finns inbyggt i högtalare system så som Sonos.   
 
 

Hur avslutar jag mitt Nextory abonnemang?

Nextory Pris

Vad är priset för Nextory övertid? Nedan har vl listat de olika piserna för Nextory Silver som är det enklaste erbjudandet. Totalt finns det tre paket idag, Silver, Guld och familj.

Nextory Silver 1 Månad, 139kr (med gratis period 14 dagar, 69kr)

Nextory Silver 2 Månad, 278kr (med gratis period 14 dagar, 208kr)

Nextory Silver 3 Månad, 417kr(med gratis period 14 dagar, 347kr)

 Observa att Nextory erbjuder alla nya lyssnare 30 dagar gratis under sommaren.

 

OM NEXTORY SOM BOLAG::

Vi på ”Gratismånad.se” gör alltid vårt bästa med att uppdatera vår sajt med aktuella- och giltiga rabattkoder, deals och kampanjer som gör ditt köp hos Nextory lite billigare. Därför verifierar vi alla rabattkoder och erbjudanden kontinuerligt för att säkerställa att de funkar. Vi tipsar dig även om exklusiva kampanjer, reor, sales och utförsäljningar inom Film och musiktjänster. Varje rabattkod eller erbjudandekod kan endast användas en gång och går inte att kombinera med andra erbjudanden. En rabattkod är bara giltig under en viss tidsperiod så var snabb med att använda den för att inte gå miste om en bra deal!

Tips! Prenumerera på våra nyhetsbrev. Då får du en notifikation när vi får in en ny rabattkod, kampanjkod eller annat bra gratiserbjudanden.

 

 

Skicka in en rabattkod / deal för Nextory
 

 

 

Sökord: Prova Nextory rabattkod, Erbjudande, gratis provperiod Nextory Värdekod. Nextory gratis 2 veckor, 30 dagar eller i bästa fall 45 dagar.