Allt om HBO MAX, gratis rabattkoder erbjudanden. Senaste om tjänsten, Nya filmer och serier.

HBO gratis Rabattkod för augusti 2022

Oavsett om du letar efter en rabattkod, ”gratis prova på” kampanjkod eller ett erbjudande hos HBO Nordic så har vi någonting för dig. Om du scrollar ner en bit så hittar du en samling av rabattkoder och erbjudanden till HBO Max aka ”HBO Nordic”. För att använda en rabattkod så klickar du på ’Visa Rabattkod’. Den kod som kommer upp klistrar du in hos den butiken du ska handla. Detta gör du vanligtvis i kassan eller i varukorgen. Om det är ett erbjudande så klickar du på ’Gå till erbjudande’ Då slussas du vidare direkt till erbjudandet hos streamingtjänsten.

Hitta senaste HBO Gratis erbjudande.

Missa inte alla serier på HBO MAX.


Streama ”House of the Dragon” på HBO i Sverige

Den nya prequelserien till ”Game of Thrones” är snart här och då lär ”House of the Dragon” bli en stor snackis bland tv-tittarna. Men var hittar du serien?Till att börja med så behöver vi givetvis invänta att premiären går av stapeln, vilket lyckligtvis nu bara är en dryg vecka bort. Det första avsnittet släpps hos HBO Max den 22 augusti här i Sverige och kommer därefter att följas av nio ytterligare avsnitt, de kommande måndagarna. Man har kunna streama ”Games of throne” på Cmore men ”house of dragon” kommer initialt bara stt stremas på HBO Max som kommer att visa serien, med tanke på att ”Game of Thrones” är skapad av HBO Nordic. Om du däremot återvänder till HBO precis nu inför den nya prequelserien så kan det vara bra att veta att du alltså behöver ladda ned den nya appen HBO MAX, som lanserades i norden 2021. 

Vad kommer ”House of the Dragon” att handla om?

Paddy Considine som kung Viserys och Milly Alcock som prinsessan Rhaenyra Targaryen. Handlingen utspelar sig den här gången ungefär 200 år före händelserna i ”Game of Thrones”. Under tiden när Targaryen-familjen var som allra mäktigast, till skillnad från under ”Game of Thrones” när Daenarys var den sista överlevande Targaryen (lite beroende på hur man räknar). ”House of the Dragon” har så många Targaryens och drakar att det börjar finnas allt fler delar av släkten som tycker sig ha rätten att ärva tronen efter att två kungar suttit på den under mer eller mindre långa fredstider.

Nu kommer HBO Max till Sverige

HBO har meddelat att den svenska marknaden, attt deras streamingapp HBO Nordic kommer få lite ändringar i framtiden. Appen kommer att uppgraderas till HBO Max under den andra delen av 2021 i Europa och Latinamerika. HBO Max lanserades i USA 27 maj och har varit mer uppskattad av användarna.

Vi väntar med spänning! Just nu vet vi bara ovan detaljer, men håller er uppdaterade här när vi får mer information.

Vad erbjuder HBO Max i sin streamingtjänst?

HBO Max lockar med ett stort arkiv av underhållning. Förutom välkända och älskade HBO-titlar som Game of Thrones finns filmer och serier från Warner-portföljen, inklusive Cartoon Network, CNN, DC Comics, HBO Originals, TNT, Crunchyroll och Sesam Workshop.Företaget bakom den nya tjänsten är Warner Media och förutom utbudet från HBO erbjuder man en lång rad filmer och tv-serier från företag. HBO max inehåller hundratals filmer med fler än 5000 serieavsnitt.

Lanseringen innebär att det bara är en tidsfråga innan populära tv-serier som Vänner och The Fresh Prince of Bel-Air försvinner från Netflix, men i väntan på att HBO Max kommer till vår del av världen finns de kvar.

Kan man Prova HBO max gratis?

Inget är kommunicerat då hemsidan ännu inte är lanserad. Men mycket talar för att de kommer erbjuda möjlighet att prova på den nya tjänsten och erbjuda 2 veckor gratis eller till och med 1 månad gratis. Följer de samma erbjudanden som disney + gjorde så kommer de troligen erbjuda bättre pris om man täcknar sig för 1 års abonnemang.

Hitta HBO erbjudande på Streamingcentrum.se

Vad har HBO MAX för pris och abonnemangstid?

Som det ser ut nu så kommer det vara samma pris som för HBO MAX som för HBO NORDIC. Vilket är 89kr per månad utan biningstid.

Tittar men över längre perioder är det följande månads priser.

  • 1 Månad = 89 kr
  • 2 Månader = 178 kr
  • 3 månader = 257 kr
  • 6 månader = 699 kr (34 Procents rabatt just nu)

HBO Erbjudanden med 34% rabatt 2022

Prisinfo innan lanseringen. Annan prisinfo utifrån priset i USA:

  • 14,99 USD i månaden

HBO Max kostar $ 14,99 per månad. (Det är samma pris som HBO Now.) Det finns inga ord ännu om priser eller tillgänglighet i Storbritannien.

Eftersom HBO Max erbjuder mer att titta på än HBO Now och HBO Go hoppas WarnerMedia och AT&T att användare av båda dessa tjänster kommer att uppgradera till HBO Max. Befintliga HBO-abonnenter på AT&T och HBO Nu får direktfaktureringsabonnenter HBO Max gratis. Kunder som prenumererar på AT & T: s premiumvideo-, mobil- och bredbandspaket kan också få paket med HBO Max gratis.

Missa inte alla serier på HBO MAX.

HBO RABATTKODER

Här hittar du rabattkoder och kampanjer för HBO MAX/Nordic. Du kan navigera genom knapparna nedan om du är ute efter Rabattkod, Kampanj eller helt enkelt vill se Alla erbjudanden för HBO.

Rabattkoder:

Tyvärr har vi inga aktiva rabattkoder just nu, men besök gärna HBO

Hur ser HBO MAX ut i appen?

Vilka serier är störs på HBO?

Den mest framgångsrika av alla serier på HBO är ”Games of thrones” som var mellan 2011-2019 och Tv-serien är baserad på George RR Martins

”House of the dragon” – Som är en ”Game of thrones” prequel

Drygt tre år efter att sista avsnittet av ”Game of thrones” släpptes 2019 får ”uppföljaren” premiär – ”House of the dragon”.

Tv-serien är baserad på George RR Martins ”Eld & blod” och utspelar sig 200 år innan händelserna i ”Game of thrones” och berättar historien om Huset Targaryen.

Showrunner och manusförfattare är Ryan Condal, medan Miguel Sapochnik är co-showrunner och regissör.

”House of the dragon” hade premiär på HBO Max 2022.

Info om HBO Nordic (HBO MAX hete tidigare HBO nordic i norden…)

HBO har sina TV-kanaler och videotjänster utspridda i över 60 länder i världen. De populära HBO-producerade programmen säljs i över 150 länder.

HBO Nordic går att se på på datorn, på mobilen, på läsplattan, Xbox 360 och naturligtvis på TV-skärmen. HBO Nordic AB erbjuder de bästa film- och serieupplevelserna, till riktigt bra priser. HBO Nordic AB erbjuder en sammansatt tjänst av linjär och on demand TV. Med en HBO Nordic rabattkod kan man ta del av HBO-tjänster till ännu lägre priser.

Det är inte konstigt att HBO är så extremt populärt. Runt om i världen finns det idag över 93 miljoner abonnenter. Bli en del av ett roligare film- och serietittande tillsammans med HBO Nordic. Som ny kund hos HBO du haft möjlighet att prova tjänsten kostnadsfritt i 1 månad utan bindningstid.