Allt om Amazon Prime gratis erbjudanden, priser, rabattkoder & Prime day.

Förbi | april 7, 2023

Hur får man Amazon Prime gratis månad?

Amazon Prime är en prenumerationstjänst som erbjuds av Amazon som ger medlemmarna tillgång till en rad fördelar. För att bli medlem i Amazon Prime behöver man betala en årlig avgift, men det finns också en 30 dagars gratis provperiod för nya medlemmar att prova på tjänsten innan de bestämmer sig.

Prova Amazon Prime gratis månad (hela 30 dagar gratis)

Amazon Prime, teckna 12 månader gratis och få 3 månader gratis. (Först 12 månader till priset av två och 1 månad prova på av amazon prime)

Allt om Amazon prime gratis erbjudanden och vilka förmåner som ingår.

Fördelarna med Amazon Prime inkluderar gratis frakt på tusentals produkter, tillgång till streamingtjänsten Prime Video, obegränsad fotolagring på Amazon Drive, tillgång till Prime Reading som erbjuder ett urval av e-böcker och tidskrifter, och tillgång till Amazon Music, en musiktjänst som ger dig tillgång till miljontals låtar och spellistor.

Som medlem av Amazon Prime kan man också få tillgång till exklusiva rabatter och erbjudanden på utvalda produkter. För att ta del av dessa erbjudanden kan man använda sig av rabattkoder som ofta tillhandahålls av Amazon eller andra företag.

Information om olika Amazon Prime förmåner, Snabb och gratis leverans, Filmer och serie och Utvalda erbjudanden
Video om Amazone prime, tips och trix hur det fungerar

Amazon Prime Day: När är det och vilka erbjudanden kan vi få se?

Amazon Prime Day är online-återförsäljarens största rea för året. Denna två dagar långa reafest är också ett av de största shoppingevenemangen i detaljhandelskalendern, med tusentals rabatter på allt från laptops och TV-apparater till köksartiklar, hälso- och skönhetsprodukter och mer.

Här går vi igenom allt du behöver veta om Prime Day, från datumet till när årets rea drar i gång i Sverige, till våra förutsägelser för de bästa Prime Day-erbjudandena, plus tips om hur du hittar dem. 

Historiens åttonde Prime Day anordnades 12 och 13 juli 2022. Det var dessutom första gången som vi svenskar fick vara med om reafesten sedan Amazons lansering här 2020.

Prime Day-erbjudanden är uppenbarligen begränsade till Amazon, vilket innebär att de flesta av rabatterna är begränsade till en återförsäljare och andra som vill konkurrera med dem. Erbjudanden är därför enklare att hitta och priskontroller går mycket snabbare, vilket innebär att det är mycket mindre risk att du missar ett fint erbjudande som säljer slut extra snabbt.

Black Friday är däremot inriktat på ett enormt utbud av återförsäljare med mycket mer utbud och en större pool av konkurrerande shoppare. Det betyder att vi ser priserna falla lite längre eftersom alla återförsäljare konkurrerar med varandra, snarare än bara Amazon, men med blixt-rabatter som erbjuder de lägsta av dessa priser och många fler ögon som håller koll på butikerna kanske du inte hinner klicka hem prylen du hade hoppats på.

Även om du kanske kan spara några slant pund i november, är det mycket mer sannolikt att du får de bästa erbjudandena för dig under Amazon Prime Day. Även om priserna kan sjunka lägre på Black Friday, har du en mycket bättre chans att faktiskt säkra dessa rabatter under sommarens reafest.

Andra fördelar som Amazon Prime erbjuder?

En annan fördel med Amazon Prime är att medlemmar har tillgång till Amazon Pantry, en tjänst som tillåter kunder att köpa livsmedel och dagligvaror online och få dem levererade direkt till deras dörr. Detta kan vara en praktisk lösning för de som inte har tid eller möjlighet att besöka en fysisk butik.

Sammanfattningsvis kan Amazon Prime vara en värdefull prenumerationstjänst för de som ofta handlar på Amazon eller som vill ha tillgång till de olika fördelarna som tjänsten erbjuder. Med en gratis provperiod på 30 dagar kan man prova på tjänsten utan några förpliktelser och se om den passar ens behov.

Amazon Prime är en prenumerationstjänst som erbjuder en rad fördelar till sina medlemmar. En av de mest populära fördelarna är tillgången till Amazon Video, en streamingtjänst som ger medlemmar tillgång till tusentals filmer och TV-serier, inklusive Amazon-originalserier som ”The Marvelous Mrs. Maisel”, ”Tom Clancy’s Jack Ryan” och ”The Man in the High Castle”. Med Amazon Prime Video kan du titta på dina favoritprogram var och när du vill, på vilken enhet som helst.

Hur grundades Amazon Prime?

Amazon Prime lanserades ursprungligen 2005 som en tjänst för att erbjuda gratis frakt till Amazon-kunder, men under åren har tjänsten utvecklats och inkluderar nu en rad andra fördelar som gör livet enklare för Amazon-kunder. Amazon Prime har också utvidgat sin globala närvaro och finns nu tillgänglig i flera länder över hela världen.

Fördelarna med Amazon Prime har gjort tjänsten populär bland konsumenter som söker en bekväm och prisvärd lösning för online-shopping och underhållning. Med en årlig prenumerationsavgift kan du få tillgång till en rad förmåner, inklusive gratis frakt, obegränsad streaming av filmer och TV-serier, musik, e-böcker och mycket mer. Med 30 dagars gratis provperiod kan du prova på tjänsten utan några förpliktelser och se om det är rätt för dig.

Tips på andra streaming tjänster där man kan prova gratis och hitta bästa rabattkoder samt discount och erbjudanden i form av 10-34% Rabatt vid 12 månadernas abonnemang.

HBO Max rabattkod upp till 34 % rabatt