Storytel vs Bookbeat vs Nextstory

Förbi | mars 20, 2023

Funderar du på vilken ljudbocks app som är bäst. Vi har jämfört olik streamingtjänster för ljudböcker och i den först duellen står det mellan Storytel och Bookbeat.

Storytel vs Bookbeat utbud, priser och erbjudanden

 1. Innehåll: Både Storytel och BookBeat har ett brett utbud av ljudböcker, inklusive bästsäljare, klassiker, facklitteratur med mera. Dock kan utbudet variera beroende på land och region.
 2. Prenumerationsplaner: Både Storytel och BookBeat erbjuder månatliga prenumerationsplaner som ger dig tillgång till deras ljudboksbibliotek. Priset på prenumerationen kan variera beroende på land och vilken plan du väljer.
 3. Gratis provperioder: Båda tjänsterna erbjuder gratis provperioder, vanligtvis gratis i 14 dagar, vilket ger dig möjlighet att testa deras tjänster innan du prenumererar. Efter provperioden så är månadspriset ganska lågt jämfört med andra länder.
 4. Offline-lyssning: Både Storytel och BookBeat tillåter dig att ladda ner ljudböcker för offline-lyssning, vilket är användbart om du reser eller inte har en stabil internetuppkoppling.
 5. Användargränssnitt: Storytel och BookBeat har båda användarvänliga gränssnitt som gör det lätt att söka och bläddra bland ljudböcker, skapa spellistor och justera uppspelningshastigheten.
 6. Kundsupport: Båda tjänsterna erbjuder kundsupport via e-post och chatt, och båda har omfattande FAQ-sektioner på sina webbplatser.
 7. Kompatibilitet: Både Storytel och BookBeat kan nås via sina respektive mobilappar, som är tillgängliga på iOS och Android-enheter. Dessutom kan BookBeat också nås via en webbläsare.

Sammanfattningsvis är Storytel och BookBeat ganska lika när det gäller innehåll, funktioner och priser, så det handlar till slut om personliga preferenser när man väljer mellan de två tjänsterna.

Här är några populära böcker från Storytel Original:

 1. ”Svarta änkan” av Jonas Moström – En spännande kriminalroman om en seriemördare som härjar i Stockholm.
 2. ”Om du vill” av Sara Lövestam – En roman om en kvinna som försöker hitta sig själv igen efter en svår skilsmässa.
 3. ”Kärleken” av Isabella Löwengrip och Pingis Hadenius – En självbiografisk roman om Isabella Löwengrips upplevelse av kärlek och relationer.
 4. ”Är ni klara, Karamazov?” av Johanna Nilsson – En humoristisk roman om en bokcirkel som läser Dostojevskijs klassiker ”Bröderna Karamazov”.
 5. ”De hemlösa” av Steve Sem-Sandberg – En berättelse om livet för de hemlösa i Sverige under tidigt 1900-tal.
 6. ”Sagor från livbåten” av Lotta Lundberg – En berättelse om en grupp människor som överlevt en fartygsolycka och tvingas kämpa för sin överlevnad på en livbåt.
 7. ”Tjärdalen” av Anna Lihammer – En spännande roman om en kvinna som flyttar till en isolerad by i Norrland och stöter på en mystisk hemlighet.
Exempel på böcker från Storytel Original

Dessa är bara några exempel på de många populära böckerna från Storytel Original, som fins att blanda mellan olika genrer och ämnen.

För att hitta andra rabattkoder för BookBeat kan du göra följande:

 1. Följ BookBeat på sociala medier – BookBeat delar ofta rabattkoder och kampanjer på sina sociala medieplattformar som Facebook, Instagram och Twitter.
 2. Kolla din e-post – Om du är registrerad hos BookBeat, håll utkik efter deras nyhetsbrev som ofta innehåller rabattkoder och kampanjer.
 3. Använd en sökmotor – Du kan söka efter rabattkoder för BookBeat på nätet genom att använda en sökmotor som Google. Skriv in ”BookBeat rabattkod” eller ”BookBeat kampanjkod” och se om det finns några aktuella erbjudanden.
 4. Kolla med andra tjänster – Vissa andra tjänster kan ha erbjudanden för BookBeat, till exempel din mobiloperatör eller ditt kreditkortsföretag. Kolla med dem för att se om de har några BookBeat rabattkoder eller kampanjer.

Nextory och BookBeat är båda tjänster för att lyssna på ljudböcker och läsa e-böcker, men det finns några skillnader mellan dem:

 1. Innehåll: Både Nextory och BookBeat har stora utbud av ljudböcker och e-böcker. Nextory har dock ett större utbud av e-böcker jämfört med BookBeat.
 2. Prenumerationsplaner: Nextory och BookBeat erbjuder båda månatliga prenumerationsplaner som ger obegränsad tillgång till deras bibliotek av ljudböcker och e-böcker. Priset på prenumerationen kan variera beroende på land och vilken plan du väljer.
 3. Gratis provperioder: Både Nextory och BookBeat erbjuder gratis provperioder, vanligtvis i 14 dagar, vilket ger dig möjlighet att testa deras tjänster innan du prenumererar.
 4. Offline-lyssning: Både Nextory och BookBeat tillåter dig att ladda ner ljudböcker och e-böcker för offline-läsning/lyssning, vilket är användbart om du reser eller inte har en stabil internetuppkoppling.
 5. Användargränssnitt: Nextory och BookBeat har båda användarvänliga gränssnitt som gör det lätt att söka och bläddra bland böcker, skapa spellistor och justera uppspelningshastigheten.
 6. Kundsupport: Båda tjänsterna erbjuder kundsupport via e-post och chatt, och båda har omfattande FAQ-sektioner på sina webbplatser.
 7. Kompatibilitet: Både Nextory och BookBeat kan nås via sina respektive mobilappar, som är tillgängliga på iOS och Android-enheter. Dessutom kan BookBeat också nås via en webbläsare.

Sammanfattningsvis är Nextory och BookBeat liknande tjänster med liknande funktioner och priser, men Nextory har ett större utbud av e-böcker och BookBeat är också tillgängligt via webbläsare. Valet mellan de två tjänsterna kan bero på dina preferenser och vilken typ av böcker du föredrar att läsa/lyssna på.