Deadpool är en av de mest älskade och hyllade Marvel-karaktärerna någonsin

Förbi | mars 16, 2023

Deadpool är en av de mest älskade och hyllade Marvel-karaktärerna någonsin, och hans filmatiseringar har varit lika populära. 2016 släpptes ”Deadpool”, som snabbt blev en av de mest framgångsrika actionfilmerna på bio. Filmen var så populär att en uppföljare släpptes år 2018, och fansen kan nu se fram emot en tredje film.

En av de främsta anledningarna till att Deadpool har blivit så populär är hans unika personlighet. Han är inte din vanliga superhjälte som ständigt kämpar för rättvisa och räddar dagen. Istället är han en anti-hjälte som gillar att bryta fjädrar och bryta regler, och har en förmåga att prata direkt till publiken och bryta fjärde väggen. Detta har gjort Deadpool till en favorit bland fansen och en mycket annorlunda superhjälte jämfört med de andra Marvel-karaktärerna.

Streama Deadpool på Disney (mer info och erbjudanden)

I ”Deadpool” blir Wade Wilson (spelad av Ryan Reynolds) diagnostiserad med cancer och bestämmer sig för att delta i ett experimentellt program som skulle bota honom. Behandlingen ger honom dock inte bara övermänskliga krafter, utan också hans karakteristiska humoristiska och självmedvetna personlighet. Wade bestämmer sig sedan för att använda sina krafter för att rädda sin flickvän och bekämpa skurkar.

”Deadpool” är en mycket rolig film, fylld med skratt och action. Ryan Reynolds gör en fantastisk prestation som Deadpool, och hans komiska timing och leverans är spot on. Filmen är också full av meta-skämt och popkulturella referenser som kommer att få dig att skratta högt.

Streama alla Deadpool & Marvel filmer på Disney +.

Deadpool 2

”Deadpool 2” följer Deadpool när han bildar en team av mutanter för att skydda en ung mutant från Cable, en tidresande soldat som försöker döda henne. Filmen innehåller ännu mer action och ännu fler skämt än den första, vilket gör den till en mycket rolig och underhållande uppföljare.

En av de mest spännande sakerna med ”Deadpool” är att filmerna är väldigt annorlunda jämfört med de andra Marvel-filmerna. De är mörkare, våldsammare och mer humoristiska än de flesta andra superhjältefilmerna. Deadpool’s fjärde vägg-brytande har också gjort filmerna unika, eftersom han ofta pratar direkt till publiken och refererar till saker som händer i den verkliga världen.

När det gäller framtida ”Deadpool”-filmer, så har Ryan Reynolds hintat om att den tredje filmen kommer att vara en annan unik och oväntad film som fansen kommer att älska. Även om det inte har avslöjats mycket om handlingen eller vilka karaktärer som kommer att dyka upp, kan fansen förvänta sig att det kommer att vara en minst lika rolig och underhållande film som de tidig

Filmerna finns även att hyra på Viaplay