Bookbeat gratis dagar +kod. Hitta din Bookbeat rabattkod här!

Prova BookBeat erbjudandet, gratis redan nu 

Hitta bästa BookBeat pris. Nu kan du prova BookBeat gratis i 30 dagar , under begränsad period

 

Prova Bookbeat erbjudandet som är en av Sveriges mest populära ljudbokstjänster med det största utbudet av ljudböcker. Bookbeat appen har utsetts till den bästa på marknaden. Prova Bokbeats gratis erbjudande redan nu. Registrera dig på mindre än tre minuter. Du behöver inte ange någon rabattkod för att ta del av erbjudandet att prova gratis.

 

Du får prova Bookbeat gratis i 14 dagar kostnadsfritt. Du kan själv avsluta ditt abonnemang på hemsidan när du vill, utan bindningstid eller att ange rabattkod . Utöver att du får lyssna på ljudböcker får du även läsa eböcker gratis utan extra kostnad.

Aktivera din gratismånad på länken nedan

Prova Bookbeat gratis i 0,5 månader 

Välj och vraka bland alla våra ljudböcker och e-böcker. Hos oss hittar du såklart böcker både på svenska och engelska.

Hitta rätt bland Bookbeat priser och paket

Känner du att BookBeat inte passar dig? Inga problem, du kan när som helst avsluta din prenumeration. ditt Bookbeat abonnemang löper på månadsvis.

BookBeat BASIC
FÖR DIG SOM LYSSNAR LITE MINDRE
 
Pris 99 kr/mån
 
20 tim/mån
 
BookBeat STANDARD (rekommenderar. Bäst pris för de flesta ljudboks användarna)
PASSAR FÖR DE FLESTA
 
Pris 149 kr/mån
 
100 tim/mån
 
BookBeat PREMIUM
FÖR DIG SOM INTE KAN SLUTA LYSSNA
 
Pris 199 kr/mån
 
Obegränsad lyssning
 

 

Se fler Bookbeat priser under artikeln Bookbeat pris och Abonnemang

Om Bookbeat Erbjudande på ”gratismånad.se”

Bookbeat är en av Sveriges största ljudbokstjänster och låter dig som kund lyssna på obegränsat med ljudböcker till ett fast pris från 99 kronor/mån. Företaget grundades 2015 vilket gör det till en av de yngsta ljudbokstjänsterna på marknaden. Tjänsten ägs av bokförlaget Bonnier Books som är ett av Europas ledande förlag vilket märks tydligt då appen snabbt lockat till sig många användare med det kända varumärket i ryggen. ”Hitta tillfällen för bra böcker” är Bookbeats löfte till sina användare och detta vill de uppnå genom att alltid kunna erbjuda bra historier ett knapptryck bort.

För dig som vill ha det bredaste utbudet av ljud- och e-böcker samt en lättanvänd app är Bookbeat det självklara valet. Just nu får du dessutom prova på tjänsten helt gratis 30 dagar utan någon bindningstid.

Det märks tydligt att Bonnier har satsat hårt på sin ljudboksapplikation då den har det bredaste utbudet av ljudböcker och en riktigt bra layout vilket ger en bra användarupplevelse. Bookbeat har börjat pratas och skrivas om mer och mer då de marknadsför tjänsten i flera olika kanaler och slutit samarbeten med bland annat podcastduon Alex & Sigge.

Alex och Sigge

De har spelat in över 300 podavsnitt, skrivit två böcker ihop, turnerat med flera scenföreställningar och kan numera även titulera sig som kläddesigners genom samarbeten med stayhard.
i dedras Pod nämner det rabattkoder till bookbeat  ”bookbeat alex och sigge kod”.
 
 

Bookbeat har tre olika abonnemang med olika prise/månadskostnader baserat på mycket streaming som ingår:

Bookbeat Pris / Priser

 • Basic – kostar 99 kr/mån och ger användare 20 timmars streaming varje månad. Basic är ett bra val för den som inte lyssnar så mycket varje månad då det har en låg månadskostnad och låter användare streama cirka 2.5 snittlånga ljudböcker varje månad.
 • Standard – kostar 149 kr/mån och ger användare 100 timmars streaming varje månad. Att komma över 100 timmar är sällsynt vilket gör standardabonnemanget till ett bra val för de flesta användare.
 • Premium – kostar 199 kr/mån och ger obegränsad streaming. För dig som lyssnar så pass mycket att du behöver mer än 100 timmar varje månad så är Bokus Plays Premiumabonnemang ett bra alternativ då det kostar 139 kr/mån och ger obegränsad streaming.

  Bookbeat priserna varierar därmed beroende på hu mycket du har tänkt att lyssna. Prova med lägsta och se om du behöver uppgradera ditt ”Bookbeat abonnemang” med tiden.

Det som är gemensamt för alla abonnemang är att alla böcker är tillgängliga, du kan avsluta när du vill, och att du kan lägga till upp till 4 extra profiler (totalt 5) för 49 kr extra per profil.

 

Bookbeat prova en månad, NU Bookbeat kampanj- och rabattkod 2020

Genom vår exklusiva rabattkod;  får du som ny användare prova på Bookbeat gratis i en månad (30 dagar) i stället för 14 dagar som är standard. Du kan när som helst avbryta tjänsten utan att några pengar dras från ditt konto. Det enda du behöver göra för att aktivera Bookbeats kampanjkod är att klicka dig vidare till sajten eller på knappen nedan, skriva in rabattkoden och skapa ett konto. Vid registreringen kommer du behöva ange dina kortuppgifter men om du inte vill behålla tjänsten kan du när som helst avbryta utan att några pengar dras inom 30 dagar.

Under din gratismånad får då tillgång till Bookbeats alla ljudböcker och funktioner. Om du vill fortsätta med tjänsten låter du dina kortuppgifter ligga kvar så övergår den fria perioden till ett betalt abonnemang.

Bookbeat Rabattkod

Du behöver ingen rabattkod för att ta del av erbjudandet ”Bookbeat rabattkod”. För att ta del av rabattkoden på bookbeat behöver man endast klicka vidare genom våra kampanj länkar med olika erbjudanden. Bokkbeat’s Rabattkod aktiveras automatiskt och du kan börja lyssna på din favorit ljudbok direkt. Du behöver inte ange någon rabattkod för detta erbjudande:  Aktivera Bookbeat Rabattkod

Kan jag lyssna Bookbeat offline eller utomlands?

Det går hur bra som helst att lyssna och läsa offline! Det enda du behöver göra är att ladda ner den bok du önskar när du har tillgång till internet. Det är främst utrymmet på din mobil eller surfplatta som sätter begränsningen för hur många nerladdade böcker du kan ha samtidigt. bookbeat avsluta

Det som är gemensamt för alla abonnemang är att alla böcker är tillgängliga, du kan avsluta när du vill, och att du kan lägga till upp till 4 extra profiler (totalt 5) för 49 kr extra per profil.

BookBeat – vårt omdöme

BookBeat kan summeras som något av en premiumtjänst inom ljudboks appar – ett något högre pris som ger en fantastisk upplevelse.

Appen presterar i absolut topp vad gäller  användarvänlighet, design och utbud (Förstaplats, respektive delad förstaplats för användarvänlighet och utbud).

Dock har de det högsta priset för obegränsat lyssnande bland ljudbokstjänsterna. I svepande drag kan man säga att du får betala 30 – 60 kr mer i månaden för BookBeats obegränsade abonnemang jämfört med konkurrenterna. Dock har BookBeat även budget abonnemang där du får läsa ett bestämt antal timmar per månad med pris som startar vid 99kr. detta gör att du får billigast pris på marknaden om du bara vill lyssna under ett fåtal timmar i månaden. Dessa 20 timmar kan motsvarar 1-1½ bok inom skönlitteratur. 

 

Bookbeats abonnemang, utan bindningstid

När man anger ingen bindningstid i abonnemangen vilket innebär att du kan säga upp dem när du vill utan att behöva betala några extra avgifter eller vänta på att det ska sägas upp (detta gäller även för extra användare som lagts till i ett familjekonto). Bookbeat ger dig dessutom chansen att prova deras premiumabonnemang helt gratis i 14-30 dagar för att du ska kunna avgöra om du vill fortsätta använda deras tjänst. För att få tillgång till gratisperioden måste du ange ditt kontokort men inga pengar dras innan din fria period är slut (om du väljer att behålla abonnemanget).

En viktig sak att nämna är att du inte kan påbörja testperioden och direkt avbryta abonnemanget och fortsätta lyssna, efter att abonnemanget sagts upp har du inte längre tillgång till ljudböcker även om du har gratis tid kvar.. Däremot kan du lyssna gratis i upp till 14 dagar och sedan ta bort ditt kontokort utan att behöva betala något.

För att få tillgång till dina 14-30 gratisdagar är det bara att klicka på länken nedan och skapa ett konto. Efter det laddar du helt enkelt ner appen, antingen i appstore eller i Googe play och loggar sedan in med uppgifterna du angav vid registreringen.

Avsluta Bookbeat

Hur avslutar man sin Bookbeat prenumerationen? Du kan närsomhelst avsluta din prenumeration. Besök bookbeat.se/logga-in och logga in på din kontosida på webben. Under sidan prenumeration hittar du ”Avsluta prenumeration”.

Det går även att gå in på kontosidan via appen. Välj då Profil på menyraden> välj ”Kontoinformation”. Inne på kontosidan väljer du ”Prenumeration” och därefter klickar du på länken ”Avsluta prenumeration”.

Är du i den fria provperioden tappar du tillgång till BookBeat direkt och kan inte fortsätta lyssna eller läsa i appen. Har du betalat får du fortsätta använda BookBeat till dess att den förbetalda perioden är slut.

När du vill starta prenumerationen igen loggar du in på samma sida och trycker ”Aktivera prenumeration”.

Webbadress: www.bookbeat.se
Kompatibla operativsystem för mobil: Android, IOS
Övriga plattformar: Nej
Stöd för offlinelyssning: Ja
Stöd för e-böcker: Ja
Gratis testperiod: 14 dagar standard, till 1 månad
Rabattkod (14-30 dagar): Behövs inte anges
Månadskostnad: 149 kr/månad + 49 kr per extra användare

(Bookbeat, NU FRÅN 99kr månaden)

Kategorier & underkategorier

 • Romaner
 • Spänning
 • Klassiker
 • Fakta
 • Biografier
 • Fantasy / Sci-fi
 • Noveller
 • Personlig utveckling
 • Barn
 • Ungdom / YA
 • Poesi
 • Bookbeat favoriter

Inom varje kategori går det även klicka vidare sig till underkategorier för att du ännu enklare ska kunna hitta det du söker, varje huvudkategori har cirka 5-6 underkategorier.

Bookbeat presentkort

Bookbeats presentkort är en fantastisk present till någon som gillar att läsa och lyssna på böcker. Appens enkla layout gör den till ett bra val för de lite mindre teknologivana användarna men funkar även utmärkt till den erfarne ljudbokslyssnaren. Efter du köpt ett presentkort kan du antingen skriva ut det och ge till mottagaren eller skicka det via mailen. Mottagaren löser sedan in koden som finns på presentkortet direkt på Bookbeats hemsida. Om mottagaren inte har något Bookbeat konto är det inga problem, konton kan skapas med bara presentkort utan att kontokort behöver anges. Oavsett om du betalar för Bookbeats tjänst med kontokort eller presentkort så får du obegränsat med lyssning och läsning i appen.

Presentkorten köps enklast direkt från Bookbeats hemsida och det finns tre olika presentkort att välja mellan (alla ger Bookbeat Premium):

1 månad – 199 kronor

3 månader – 597 kronor

6 månader – 1 194 kronor

BOOKBEAT VS Nextory VS Storytel

Alla ljudboks tjänsterna har mer eller mindre samma utbud. Bookbeat har precis lanserat ett paket som kostar endast 99kr i månaden för användare som lyssnar under 20 timmar i månaden. Storytel är störst i Sverige bland ljudböcker då de lanserade. Storytel har egna orginal böcker som de skapat själva. Motsvarnde Netflix Orgional. Storytel har dock sämre utbud av eböcker än Nextory och Bookbeat. Men Storytel finns inbyggt i högtalare system så som Sonos.      Prova Nextory under en gratis period. Läs mer om Nextory erbjudanden genom att söka på hemsidan.

BookBeat hittar in i bilen
Om du har CarPlay

Den populära tjänsten BookBeat som erbjuder både ljudböcker och e-böcker har nu hittat in i bilen om du har en bil med stöd för CarPlay.

För att kunna börja använda tjänsten i bilen och lyssna på ljudböcker krävs att du uppdaterar BookBeat-appen i App Store och sen är det bara att börja lyssna. För att göra färden så säker som möjligt så går det även att styra det hela via Apples röstassistent Siri.

Jonas Ullström, Sebastian Bolling och Daniel Saidi som jobbar på BookBeats iOS-team säger i en pressrelease:

”Stöd för CarPlay är en av de mest efterfrågade funktionerna från BookBeats användare som lyssnar på ljudböcker med sin iPhone. Vi är stolta över att vara den enda svenska streamingtjänst för ljudböcker som kan erbjuda en lösning för detta inför julledigheterna.”

Bookbeat gratis 45 dagar samt Bookbeat 3 månader gratis Erbjudande? (Bookbeat 3 gratis månader)

Bookbeat gratis 45 dagar!

De har tidigare funnits erbjudanden ”Bookbeat gratis 3 månader” och prova ”Bookbeat gratis 45 dagar” men dessa erbjudanden har utgått. Håll dig uppdaterad och genom att besöka sidan och se vilka prova på (gratis) erbjudanden som finns tillgängligt.

Sökord: Bookbeat erbjudande, Bookbeat gratis period och Bookbeat rabattkod! ”Bookbeat VS Storytel”