Prova Amazon Video Gratis

Vy av prime original filmer på Amazon Video.

Amazon Video är en populär streamingtjänst som erbjuder ett brett utbud av filmer, TV-serier och originalproduktioner. Tjänsten är tillgänglig i många länder och har en mängd olika abonnemangsalternativ.

Om du är ny på Amazon Video kan du dra nytta av deras 30 dagars gratis provperiod. Under denna tid kan du utforska utbudet och se om tjänsten passar dina behov. För att registrera dig för gratis provperioden behöver du bara skapa ett konto och ange dina betalningsuppgifter. Du kommer inte att debiteras något under de första 30 dagarna, men om du vill fortsätta att använda tjänsten efter den här perioden kommer du att behöva välja ett betalningsalternativ.

Vart hittar man Amazon Video gratis rabattkoder?

För att spara pengar har Gratismånad.se samlat Amazon Video gratis rabattkoder. Dessa koder ger dig vanligtvis en procentuell rabatt på din prenumeration eller erbjuder ett antal gratis månader. När du har en kod kan du enkelt lösa in den när du registrerar dig eller uppdaterar ditt konto. Många rabattkoder aktiveras i dagsläget genom att trycka på länken utan att behöva ange någon aktiverings kod

Aktivera Amazon video gratis 30 dagar!

Prova Amazon video gratis 30 dagar!

Prova Amazon Prime gratis (Prime Inkluderar även amazon Video utan extra kostnad)

Amazon Video är också en del av Amazon Prime, vilket ger dig tillgång till ytterligare förmåner som gratis frakt på Amazon-köp och Prime Music. Om du redan är en Amazon Prime-medlem kan du använda Amazon Video utan extra kostnad. Om du inte är en medlem kan du fortfarande registrera dig för Amazon Video separat och välja mellan olika abonnemangsalternativ.

Sammanfattningsvis är Amazon Video en utmärkt streamingtjänst med ett brett utbud av filmer, TV-serier och originalproduktioner. Du kan prova tjänsten gratis i 30 dagar och hitta rabattkoder för att spara pengar på din prenumeration. Om du är en Amazon Prime-medlem får du ytterligare förmåner och tillgång till Amazon Video utan extra kostnad.

Missa inte följande filmer och serier som Amazon Video producerat.

Allt om Amazon prim gratis erbjudanden och vilka förmåner som ingår.

Missa inte följande filmer och serier som Amazon Video producerat.

The Marvelous Mrs. Maisel på Amazon Prime
  1. The Marvelous Mrs. Maisel: En komediserie som utspelar sig i New York City på 1950-talet. Serien följer Miriam ”Midge” Maisel, en hemmafru som bestämmer sig för att bli stand-up-komiker efter att hennes man lämnar henne. The Marvelous Mrs. Maisel har vunnit flera utmärkelser, inklusive 20 Emmy Awards.
  2. Transparent: En dramaserie som följer familjen Pfefferman när de navigerar genom deras farföräldrars överraskande beslut att komma ut som transkön. Serien skildrar de olika utmaningar som varje familjemedlem står inför när de kämpar med sin egen identitet. Transparent har vunnit flera Golden Globe Awards.
  3. Manchester by the Sea: En prisbelönt dramafilm som handlar om en man som återvänder till sin hemstad efter att hans bror dör och blir förmyndare för sin nevö. Filmen utforskar sorgen och återuppbyggnaden som följer efter en tragedi. Manchester by the Sea har vunnit flera Oscars, inklusive Bästa manliga huvudroll.
  4. The Tick: En actionkomediserie baserad på en tecknad serie med samma namn. Serien följer en ovanlig superhjälte som kämpar mot skurkar och hotar att förstöra världen. The Tick har en lojal följarskara på grund av dess unika humor och karaktärer.
  5. Bosch: En kriminalserie som följer Harry Bosch, en LAPD-detektiv som undersöker brott i Los Angeles. Serien är baserad på en serie av romaner av Michael Connelly och har hyllats för sin trovärdighet och realism i skildringen av polisarbete.
  6. The Man in the High Castle: En alternativ historiedramaserie som utspelar sig i en värld där Tyskland och Japan vann andra världskriget och delar upp USA mellan sig. Serien följer motståndsrörelsen som kämpar för att återställa Amerika till sin tidigare frihet och demokrati. The Man in the High Castle är baserad på en roman av Philip K. Dick.
  7. The Big Sick: En romantisk komedifilm baserad på den verkliga berättelsen om Kumail Nanjiani och Emily V. Gordon. Filmen utforskar den kulturella klyftan mellan Kumail, en pakistansk-amerikansk stand-up-komiker, och Emily, en vit amerikansk kvinna, när de försöker navigera genom sin relation. The Big Sick har vunnit flera priser, inklusive Bästa manus på Sundance Film Festival.
  8. Mozart in the Jungle: En dramaserie som utforskar livet för de musiker som spelar i New Yorks symfoniorkester. Serien följer karaktärerna som kämpar med relationer, rivalitet och personliga demoner. Mozart in the Jungle har vunnit flera Golden Globe Awards.
Mozart in the Jungle: