Nya Netflix filmer i oktober

Förbi | september 29, 2023

Här är vad som kommer till Netflix den 1 oktober:

60 Days In (Säsong 4) – Realityserie

A Beautiful Mind (2001) – Ron Howards biografiska film om Josh Nash.

American Beauty (1999) – Sam Mendes regisserar denna flerfaldigt Oscarsbelönade Kevin Spacey-drama.

American Made (2017) – Tom Cruise spelar huvudrollen i detta utmärkta drama baserat på en sann historia om en knarklangare i verkligheten som anställer en flygkapten.

Backdraft (1991) – Två bröder som är brandmän i Chicago och som inte kommer överens måste arbeta tillsammans medan en farlig mordbrännare är på fri fot.

BlackKkKlansman (2018) – Spike Lee regisserar denna biografiska komedi om en afroamerikansk polis som infiltrerar den berömda Ku Klux Klan.

Blessers (2019) – Sydafrikansk komedi.

Hitta andra spännande filmer på olika streamingtjänster och prova dem gratis i två veckor. Netflix erbjudande, Prova Tv4 play, Nya HBO max, Dicovery + eller Viaplay gratis kod!

Fler filmer och serier som ni inte får missa från Netflix bibliotek.

Casper (1995) – Familjekomedi med Bill Pullman.

Catch Me If You Can (2002) – Steven Spielberg regisserar denna biografiska film om en bedragare och den detektiv som jagar honom.

Cinderella Man (2005) – Ron Howards biografiska film om boxaren James J. Braddock.

Colombiana (2011) – Actionthriller med Zoe Saldana. Handlar om en ung flicka som ser sina föräldrar dö framför henne och växer upp till att bli en lönnmördare.

Django (Säsong 1) – Fransk västernserie om en revolverman i Vilda Västern som söker efter sin dotter, som han tror undkom mordet på hans familj för åtta år sedan.

Drake & Josh (Säsonger 1-3) – Nickelodeons live-action-komedi med Drake Bell och Josh Peck.

Dune (2021) – Denis Villeneuves otroliga sci-fi-epos baserat på Frank Herberts roman. Ska återvända med sin uppföljare 2024.

Elysium (2013) – Sci-fi med Matt Damon från Neill Blomkamp.

Forgetting Sarah Marshall (2008) – Romantisk komedi från regissören Nicholas Stoller.

Get Out (2017) – En av två filmer av Jordan Peele som kommer till Netflix i oktober, om en man som reser till sin flickväns föräldrar för första gången.

Gladiator (2000) – Ridley Scotts historiska epos.

Identity Thief (2013) – Melissa McCarthy och Jason Bateman spelar i denna komedifilm om en revisor som jagar en bedragare som använder hans identitet.

Hot Tub Time Machine (2010) – Komedi-sci-fi om en tidsmaskin på ett skidort som tar en man tillbaka till 1986.

Kung Fu Panda (2008) – DreamWorks animerade film med röster av Jack Black och Angelina Jolie.

Love Actually (2003) – Julensemble romantisk komedi.

Ma (2019) – Skräckfilm med Octavia Spencer om en ensam kvinna som blir vän med en grupp tonåringar.

Margot at the Wedding (2007) – Noah Baumbach regisserar denna komedi om en kvinna och hennes son som bestämmer sig för att besöka hennes syster.

Miss Juneteenth (2020) – En mor och dotter växer närmare varandra när en tidigare svart skönhet drottning försöker forma sin motsträviga tonårstjej att följa i hennes skönhetstävlingsfotspår. Med Nicole Beharie och Kendrick Sampson.