Discovery Plus ersätter Dplay

Förbi | december 10, 2020

Dplay byter namn till Discovery Plus, prova gratis. 

Discovery släpper ny global streamingtjänst: Dplay byter namn till Discovery Plus (Discovery +)

Nu släpper Discovery en ny global streamingtjänst. Därmed byter nordiska Dplay namn till Discovery Plus och sportinnehållet växer.

Prova Dplay och Discovery PLUS gratis.

Plattformen ska först lanseras på den amerikanska marknaden den 4 januari, där den släpps i samarbete med telekombolaget Verizon, sedan rullas den ut i totalt 25 länder. Först ut är Indien, Storbritannien och Irland. När landlanseringarna är genomförda byter Dplay namn i till Discovery Plus även i Norden.  

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Discovery-plus_Vit_gratismanad.se_.png

– För våra svenska och nordiska Dplay-kunder betyder detta att de i januari möts av ett helt nytt varumärke. De kommer att ha tillgång till samma innehåll som vi har tillgängligt på Dplay i dag och självklart ännu mer exklusivt innehåll i framtiden. Dessutom kommer vi att erbjuda ännu mer av vårt sportinnehåll på den nya streamingtjänsten, säger Nicklas Norrby, vd för Discovery i Norden, i pressmeddelandet.

Mer Eurosport-innehåll på nya plattformen

Eurosports sporträttigheter, såsom tennis, cykling, vintersport och fotboll, flyttar in på Discovery Plus och gör i Norden de befintliga Allsvenskan-sändningarna sällskap.

Discovery priser och gratis erbjudande.

Det som hittills informerats är att tidigare abonnemang och priser skall fortsätta enligt när hette Dplay. Där med kommer Discovery plus gratis att bestå. Prova Discovery .

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Discovery-Plus-1_press-1-1024x576.png

Innehåll i Discovery PLUS (Tidigare Dplay Premium, Dplay Sport)

  • Streama allsvenskan på Discovery plus 2021
    • Från och med säsongen 2020 sänder Dplay och deras moderbolag Discovery ansvara för alla allsvenska matcher.
    • Man även se cmore’s Serie A i dplay sport utbud. Där med i Dicoverys Plus utbud.
    • Nu kan man även se SHL på Dplay sport-paket efter samarbete mellan C More och Dplay. (Vi tolkar att detta kommer fortsätta i Discovery Sport paket)