Made in Oslo, Streaming premär 24 April

Förbi | april 14, 2022

Norska Pia Tjelta och svenske Jakob Cedergren har huvudrollerna i Viaplays kommande karaktärsdrivna dramaserie. Handlingen kretsar kring 40-åriga Elin, som driver en framgångsrik fertilitetsklinik, men som själv kämpat i åratal med försök att bli mamma.

Made in Oslo | Teaser | A Viaplay Original

Made in Oslo spelar Pia Tjelta rollen som fertilitetsläkaren Elin, en rollfigur hon själv beskriver som en modern drömroll.

Streama Made in Oslo på Viaplay (Missa inte att Streama Viaplay gratis 2 veckor)

Streama Made in Oslo på Viaplay – Länk 2

– För mig har det varit en gåva att få spela en så kontrastfylld karaktär, och jag har älska varje sekund av inspelningen. Jag känner att vi har skapat något annorlunda. Något me hjärta och själ i vartenda led, som jag verkligen hoppas att tittarna kommer att gilla. Att göra TV är det stora ”vi”, och det här gänget är det häftigaste jag har jobbat med hela mitt liv, säger Pia Tjelta.

Medan Elin behandlar sina patienter med klokskap och professionalitet, kämpar hon privat en maktlös och irrationell kamp mot sin egen biologiska klocka. Hennes vilja att riskera äktenskap, karriär och livsverk strider mot allt förnuft. Hon har möjligheten att spela rollen som Gud på sin egen klinik.

På rollistan finns utöver Pia Tjelta (LykkelandNeste sommer), Jakob Cedergren (Den skyldige, Spindeln), Ola G. Furuseth (22. juliHeksejakt), Mariann Hole (WistingÖgonvittnet), Sara Khorami (Ingenting att skratta åtFull Dekning), Ane Skumsvoll (22. juliIngenting att skratta åt) och Erle Østraat.

Dessutom spelar brittiske stjärnan Tobias Menzies (The Crown, Outlander) rollen som den ambitiöse och charmige affärsmannen Nicolas Jones.

Viaplay Productions

Missa inte andra filmer och Serier som släpp på Viaplay under April månad.

18 april
From Paris with Love

19 april
Beirut
Død snø 2

20 april
Leon
Point Bread

21 april
In the Earth
Ted
Ted 2 

22 april
The Courier 
Solan & Ludvig: Herfra Til Flåklypa 
Solan & Ludvig: Månelyst i Flåklypa
The Circle
Detroit 
Everything, Everything 
Road House 


23 april
Guns Akimbo

25 april
Chinese Puzzle
Wakefield

26 april
Kill Your Darlings

27 april
Hit & Run
Bullet Head

29 april
Nobody
The Light Between Oceans 
RED 
RED 2
End of Watch 
Overboard

30 april
Every Breath You Take


Streama nya filmer och serier under andra halvan av april månad

Black List på Viaplay

The Blacklist säsong 1-9

I en av Viaplays mest populära serier följer vi FBI-agenten Elizabeth Keen, som under mystiska omständigheter möter det kriminella geniet Red. Tillsammans bekämpar de världens farligaste brottslingar.

Fler erbjudanden att Prova på.

Missa inte alla gratis erbjudanden från Viaplay och Prova HBO erbjudanden.