Sommaren är räddad med nya Netflix filmer

Förbi | maj 24, 2022

Missa inte de kommande netflix sommar filmerna. Vi har listat några av serierna och filmerna i Juni

GRATISMÅNAD TIPSAR OM : Hustler (2022) – Efter att ha upptäckt en en gång i livet spelare med ett hårt och brutalt förflutet utomlands, tar en basketscout (Adam Sandler) på sig själv att föra fenomenet till USA utan lagets godkännande. Mot oddsen har de ett sista skott för att bevisa att de har vad som krävs för att ta sig till NBA. Tips, missa inte att streama trailern då den är av världsklass


Iluzja / Illusion (2022) – Polsk dramafilm som utspelar sig månader efter försvinnandet av en kvinnas tonårsdotter och hennes utredning för att ta reda på vad som hände.


The Amazing Spider-Man (2012) – Andrew Garfields första inträde som den webbslängande superhjälten. Vi ser Peter Parker i detta inlägg gå upp mot The Lizard.

We Die Young (2019) – Lior Geller regisserar detta actionkriminaldrama med Jean-Claude Van Damme i huvudrollen. Den handlar om en 14-åring som kidnappades av ett gäng.

SpiderHead (2022) – Inom en snar framtid erbjuds dömda brottslingar chansen att frivilligt arbeta som medicinska testobjekt för att förkorta domen. En testare av ett nytt läkemedel som kan ska kunna skapa kärlek börjar ifrågasätta sin uppfattning av verkligheten runt omkring.

We Are Marshall (2006) – McG regisserar detta sportdrama med Matthew McConaughey i huvudrollen. Om planer på att hålla ett fotbollslag igång efter en förödande flygolycka. Filmen anses som en av de bästa sportfilmerna genom tiderna.

Anchorman: The Legend of Ron Burgandy (2004) – Will Ferrell spelar huvudrollen som en karismatisk nyhetsman på 1970-talet men hans regeringstid som topphunden ser ut att ta slut efter en ny anställning.

Netflix nedan. Vi har även listat gratiserbjudanden och Några andra filmer och serier som man inte får missa på netflix. Vad som även släpps mer i juni kan ni hitta nedan.

1 juni After We Collided, Antebellum , Her, Run, Wander 

3 juni Interceptor (originalfilm) 

8 juni Baby Fever (säsong 1), Hustle (originalfilm) 

10 juni Peaky Blinders (säsong 6), First Kill (premiär) 

14 juniJennifer Lopez: Halftime (musikdokumentär) 

16 juni Kärlek & anarki (säsong 2) 

22 juni The Umbrella Academy (säsong 3) 

24 juni La Casa de Papel: Korea (premiär),Man vs Bee (säsong 1)

Missa inte heller att nya spiderman Trilogin No way hom finns att hyra.