”Jägarna” säsong 2 har premiär på C More 8 mars

Förbi | mars 9, 2021

”Jägarna” säsong 2 har premiär på C More 8 mars. Därefter följer sändning i TV4, som startar 23 mars.  Med andra ord kan du streama det nu på C More.

Säsong 2 handlar om ett fall som vänder upp och ner på Erik Bäckströms vardag. 

Missa inte att man kan prova att streama jägarna på Cmore gratis under två veckor. Se även säsong 1 och filerna Jägarna 1 & 2.

Säsong 2 av ”Jägarna” väntas ha premiär på C More och TV4 under 2021. Huvudförfattare Björn Carlström och Stefan Thunberg samt regissörerna Jens Jonsson och Johan Lundin återkommer från säsong 1. ”Jägarna” produceras av Per Janérus/Harmonica Films i i samarbete med SF Studios och i samproduktion med Filmpool Nord på beställning av C More och TV4. Jägarna distribueras internationellt av ITV Studios. Exekutiv producent på C More och TV4 är Lisa Dahlberg.

Om handlingen: Erik Bäckströms lugna tillvaro skakas om när Joar Särn åter dyker upp i hans liv, 15 år efter han dömts för ett mord som fortfarande plågar det lilla samhället i Norrbotten. Erik tar hjälp av åklagaren Niki Thompson för att reda ut sanningen om mordet. Eriks beslut att åter börja gräva i fallet leder till öppna konflikter med hans forna vänner, inte minst med brorsonen Peter som nu axlat rollen som polis.”

Vidare: ”Snart befinner sig Erik och Peter på motsatta sidor av den eskalerande konflikten på bygden, och Erik står ännu en gång inför valet att offra dem han älskar, om rättvisan skall segra.”

Rolf Lassgård (Jägarna, En man som heter Ove, Min pappa Marianne) har spelat huvudrollen i samtliga delar av Jägarnauniverset – långfilmen Jägarna (1996), Jägarna 2 (2011) och första säsongen av tv-serien Jägarna som hade premiär på C More 2018.

– Man vet ju lite vad som väntar när det är dags för inspelning av Jägarna. Det är utmanande både fysiskt och psykiskt, och så har också starten för denna säsong varit! Det som skapar lust är att återigen arbeta ihop med bekanta ansikten från förra säsongen som manusförfattare, regissörerna Jens Jonsson och Johan Lundin och flera av skådespelarna som Johannes Bah KunkeJohan Marenius Nordahl och Annika Nordin! Men också naturligtvis att träffa nya ansikten i rollistan. Jag är jätteglad att återigen få arbeta med Lena Endre efter vårt mycket spännande samarbete i Min pappa Marianne, men också att för första gången ordentligt få arbeta tillsammans med Simon J Berger. Vi har också fått ett otroligt varmt mottagande här i Älvsbyn, och det känns att Jägarna verkligen är en del av Älvsbyns historia. Det är jag stolt över, säger Rolf Lassgård.Flera av skådespelarna från säsong 1 återvänder till den andra säsongen, däribland Johan Marenius NordahlAnnika NordinJohannes Kuhnke och Caroline Johansson Kuhmunen.