Nya filmer och serier på Netflix

Förbi | februari 1, 2021

Sugen på att se en ny film eller serie på Netflix? Gratismånad har listat de bästa nyheterna som kommer till Netflix Sverige i februari!

Nytt att streama i februari (Netflix)

1 februari

Parks and Recreation, alla säsonger (serie)

Om du inte har sett Parks and Recreation så har du missat något! I den här serien får vi följa Leslie Knope, som spelas av Amy Poehler, och det politiska arbetet hon gör i sin kommun. Från och med februari finns hela serien på Netflix.

3 februari

Firefly lane (serie)

Är du sugen på en serie om äkta vänskap är Firefly lane något för dig! Vännerna Tully och Kate träffas i sin ungdom och snart blir de oskiljaktiga. I den här serien får vi följa dem genom 30 år av vänskap, motgångar och framgångar.

netflix sverige serier filmer
Bildkälla: Firefly lane / Netflix

5 februari

Malcom & Marie (film)

När Malcom, som spelas av John David Washington, och Marie, som spelas av Zendaya, återvänder hem från premiären av Malcoms nya film tar kvällen en oväntad vändning. Snart avslöjar de saker för varandra som minst sagt kommer testa parets kärlek till varandra.

Little big women (film)

Några syskon försöker bearbeta sorgen efter att deras pappa gått bort. En pappa de inte haft särskilt bra kontakt med, och nu blir de allt mer involverade i det liv han levde före sin död.

10 februari 

Crime scene: The vanishing at the Cecil Hotel

Elisa Lam sågs senast till på Cecil Hotel år 2013. Men vart tog hon vägen? Och var är hon nu? Snart börjar en hel del personer engagera sig i hennes mystiska försvinnande. 

11 februari 

Red dot (film)

Red dot är den första svenska originalfilmen på Netflix. När ett par i 30-årsåldern genomgår en äktenskapskris samtidigt som de väntar barn bestämmer de sig för att åka på en resa till fjällen för att hitta tillbaka till varandra. Men efter att ha hamnat i en tvist med två jägare i fjällen, ser de plötsligt en röd prick från ett lasersikte mot deras tältvägg. Därför tvingas de fly ut i vildmarken.

Yesterday (film)

I Yesterday raderas hela mänsklighetens minne av att Beatles någonsin har existerat, och snart börjar en okänd musiker uppträda med gruppens musik. Det blir, som ni säkert kan gissa, en succé!

12 februari

Nadiya Bakes (serie)

Om du älskar Nadiya Hussains matlagningsprogram kommer du definitivt älska Nadiya Bakes! I den här serien delar hon med sig av sina bästa tips och mest kreativa idéer när det kommer till kakor, tårtor och bullar.

To all the boys: Always and forever (film)

Om du älskar To all the boys I loved before är den här uppföljaren definitivt något för dig! Det som började med ett kärleksbrev har nu lett till en riktig kärlekshistoria. Hur kommer det sluta för Lara Jean och Peter, egentligen?

nytt på netlifx sverige
Bildkälla: To all the boys: Always and forever / Netflix

Buried by Bernards (serie)

Buried by Bernards får vi följa med in i Ryan Bernards värld. 2017 startade han en begravninsbyrå för att så alla som behöver ska ha råd att anordna en fin begravning för sina nära och kära. 

16 februari

The danish girl (film)

The Danish girl är baserad på den verkliga historien om Lili Elbe, som var en av de första personen i världen att få könsbekräftande vård. I filmen spelas hon av Eddie Redmayne, och i rollen som hennes fru ser vi Alicia Vikander – som har vunnit en Oscar för just den här rollen.

17 februari

Behind her eyes (serie)

En ensamstående mamma blir indragen i en ond spiral när hon inleder en affär med sin psykologs chef, samtidigt som hon börjar komma allt närmre hans mystiska fru.

19 februari

Tribes of Europa (serie)

Året är 2074 och Europa försöker repa sig efter en global katastrof och läget är fortfarande oroligt. När olika mikrostater krigar om att ta makten över Europa gör tre syskon allt vad de kan för att göra världen till en bättre plats.

23 februari

Pelé (dokumentär)

Pelé är en dokumentär om fotbollsspelaren med samma namn. I den får vi följa honom på nära håll – hans motgångar, framgångar och hans strävan efter perfektion. 

24 februari

Canine intervention (serie)

Se hit alla hundälskare! I Canine intervention får vi följa en hundtränare när han försöker uppfostra ett gäng minst sagt busiga hundar. 

26 februari

Crazy about her (film)

Efter att Adri och Carla spenderat en vild natt ihop blir Adri som besatt av Carla, och inser att det enda sättet att få kontakt med henne igen är att skriva in sig som patient på den psykiatriska mottagningen där hon jobbar.

nytt på netflix serier filmer
Bildkälla: Crazy about her / Netflix

Caught by a wave (film)

Caught by a wave handlar om en sommarromans mellan två unga personer i Sicilian. Men snart får romansen en oväntad vändning, som tvingar dem båda att växa upp alldeles för snabbt.