Nya filmer Januari C more

Förbi | december 29, 2020

Inled 2021 med bland annat nya filmer från Beck – Döden i Samarra, äventyrsserien Wild Kids samt hyllade superhjältefilmen Shazam! , som är regisserad av svenske David F. Sandberg.
Här är alla filmer, dokumentärer och tv-serier som har premiär i januari på C More!


Nya filmer ”Serier” och dokumentärer på C More i januari

Law & Order: Criminal intent – säsong 8-10, premiär 1 januari

Amerikansk kriminalserie om de skickliga mordutredarna Robert Goren och Alexandra Eames som ägnar dagarna åt att lösa brott i New York. Tillsammans ingår de i en speciell polisstyrka som tar sig an särskilt prioriterade och komplicerade fall. Criminal Intent lägger större fokus på brottslingarnas handlingar och motiv än övriga serier i samma Law & Order-universum.

Baker and the Beauty, premiär 5 januari

Två vitt skilda världar möts i Miami när en mäktig supermodell förälskar sig i en enkel bagare utan erfarenhet av att stå i rampljuset. Har deras relation en långsiktig chans eller kommer kändisskapets baksidor långsamt att driva dem isär? The Baker and the Beauty är en charmig amerikansk dramakomedi om gränslös kärlek, oundvikliga kulturkrockar och starka familjeband.

Blood, premiär 11 januari

Cat Hogan, som har bott flera år i England, återvänder till sin hemby på Irland när hennes mor plötsligt avlider. Cat får snabbt känslan av att det är något som inte stämmer med moderns hastiga bortgång och börjar misstänka att hennes far döljer något. Blood är en brittisk psykologisk thriller med Line of Duty-stjärnan Adrian Dunbar om mörka hemligheter på den irländska landsbygden.

Wild Kids, premiär 15 januari

Äventyret drar igång i Järvsös skogar där 11 barn tävlar om att bli Lejon eller Björnar. De som inte lyckas knipa en plats hamnar i de laglösas läger – Ladan, samtidigt som mystiska inkräktare smyger runt ute i vildmarken. I Eldkampen tävlar barnen om roliga priser och i Lagkampen står nya lagmedlemmar på spel. För det lag som vinner hela säsongen väntar en drömresa till Lappland.

Limetown, premiär 21 januari

Radiojournalisten Lia börjar nysta i ett gammal olöst fall gällande en mystisk forskningsklinik i Limetown, Tennessee. Hela 300 personer bodde på det isolerade området för 15 år sedan då personalen och deras familjer plötsligt försvann spårlöst, och ingen vet varför. Kriminaldrama i tio delar med Jessica Biel och Stanley Tucci, baserat på den populära fiktiva podcasten med samma namn.

Övriga serier och dokumentärer i januari

An Inconvenient Sequel, premiär 6 januari

The Florida Man Murders – säsong 1, premiär 11 januari

Buried in the Backyard – säsong 1 och 2, premiär 11 januari

We need to talk about A.I, premiär 15 januari

In Ice Cold Blood – säsong 1 och 2, premiär 18 januari

License to Kill – säsong 1, premiär 18 januari

The Real Murders of Orange County – säsong 1, premiär 25 januari

 Find me in Paris – säsong 2, premiär 29 januari