C More Golf! Missa inte världens bästa golftourer

Förbi | april 6, 2021

Världens bästa golftourer på ”C MORE GOLF”

Se över 1500 timmar golf från världens bästa golftourer, med analyser och statistik från våra kommentatorer. På C More följer du: PGA-touren, The Masters, The Players, FedExCup och Presidents cup.

På Cmore kan du streama alla stora golfturneringar av rang. Läs mer om C more golf.

Missa inte heller Tee Party, Golfmagasin 2021

Följ Cmore’s golfmagain Tee Party. Veckoaktuell talkshow för alla som älskar att titta på, snacka om och framförallt spela golf. Programledare: Johan Sköld.

Vad är priset på ett C More-abonnemang? Exmpelvis C More GOLF

Priserna för vår streamingtjänst på www.cmore.se och i våra appar finner du här. 

Vill du teckna ett abonnemang och se vad som skiljer sig innehållsmässigt mellan paketen kan du klicka här. Cmore Golf finns inkluderat i abonnemang C More All Sport

Se PGA-touren på C More Golf - sappa.se

Funderar du på ett abonnemang linjärt till din TV kan du kontakta din TV-operatör för att kolla upp eventuella priser, då de kan variera.

Golf på TV – så här blir golfen under 2021 för dig som tittare

Vem sänder Major-turneringarna 2021? Vilken kanal sänder Major-turneringarna 2021? Vem har rättigheterna för Major-turneringarna 2021? Det står klart att det är C More Golf som äger rättigheterna för att sända de fyra stora Master-turneringarna i golf, såväl som flera andra av de stora golf-turneringarna som ingår i PGA-touren. Det kommer alltså vara C More Golf som sänder samtliga Master-turneringar och kanalen täcker de flesta timmarna av de stora turneringarna, på tv:n såväl som på webben.

PGA Tour i Sverige – C More har TV rättigheter för att sända PGA Tour på TV i Sverige 2021-2022

C More Golf har sändningsrättigheterna till PGA Tour i Sverige just nu och 2022 kommer Discovery att ha sändningsrättigheterna. TV-avtalet gäller från och med 2021 till 2030 och är värt motsvarande 17,5 miljarder kronor. SBS Discovery kommer att sända PGA Tour på 220 marknader över hela världen och storsatsar samtidigt på en ny digital spelare (OTT). Enligt Discovery gäller avtalet för den svenska marknaden från och med 2022.

C More Stream

Med ett C More-abonnemang får du även tillgång till C Mores streamingtjänst som finns att tillgå på såväl dator och surfplatta som i mobilen, vilket innebär att du aldrig behöver missa en minut av dina favoritevent i dina favoritsporter mer!

Hur golfen har utvecklats

Förr sågs golfen lite som en överklassport för överviktiga, bleka män. För de som inte orkade springa på en fotbollsplan, men ändå ville utöva en sport. Nu har det dock utvecklats rejält. För golfen har blivit mer folklig, även om det förstås inte är en stor sport i tredje världen på samma sätt som till exempel fotbollen.

C More Golf tv tablå

Golf hela veckan

Kan man se golf gratis på TV?

Golf TV rättigheter 2021? Hur kan man se golf på TV gratis? Det är inte så enkelt då de stora bjässarna sitter på TV-rättigheter golf 2021. Det är heller inte lätt att se golf online eller ens hitta golf på nätet gratis ifall man inte letar efter fulstream till golfen. C More Golf  erbjuder dock ett stort utbud av diverse golfturneringar, men de sänder framförallt alla Major-turneringar som går under årets lopp, och med deras streamingtjänst som tillåter dig att ta med dig streamen vart du vill – i mobilen, på surfplattan i sommarstugan eller på bussen, vilket innebär att du aldrig behöver missa någon turnering igen.

Missa inte heller all annan Sport som ingår på C More All Sport

Se två av världens bästa ligor, LaLiga och Serie A, på C More. Missa heller inte avgörandet i Svenska Cupen eller storklubbar som Benfica och Porto i portugisiska Liga Nos – bara på C More.

Med C More All Sport ser du samtliga matcher från SHL och HockeyAllsvenskan inkl. slutspel. Dessutom ser du alla matcher från LaLiga och Serie A, golf från PGA-touren samt The Masters och mycket mer.