Prova Nextory gratis i 45 dagar, lyssna hela sommaren

Förbi | maj 21, 2024


Här är tre kommande nyheter på Nextory som du inte får missa, och missa inte chansen att prova att streama gratis i 45 dagar:

  1. ”Sanningen om ostron” av Eva Rydinger
    Eva Rydinger är tillbaka med en ny roman som tar oss med på en resa genom både fysiska och emotionella landskap. ”Sanningen om ostron” utforskar hemligheter, relationer och livets oväntade vändningar. Den här boken lovar att fängsla dig från första sidan med sitt intrikata berättande och rika karaktärsgalleri.
  2. ”Där kräftorna sjunger” av Delia Owens
    Den internationella bästsäljaren och kritikerrosade romanen ”Där kräftorna sjunger” kommer äntligen till Nextory. Följ med på en gripande resa genom den amerikanska södern där naturens skönhet och människans komplexitet flätas samman. Delia Owens debutroman har berört läsare världen över och är nu tillgänglig för alla Nextorys medlemmar.
  3. ”Den saknade systern” av Lucinda Riley
    Lucinda Rileys efterlängtade sjunde bok i den populära serien om de sju systrarna når Nextory. ”Den saknade systern” fortsätter den fascinerande berättelsen om adoptivsystrarna och deras sökande efter sina rötter. Med sitt episka berättande och historiska djup är denna bok en perfekt avslutning på en älskad serie.

Prova Nextory gratis i 45 dagar

För dig som älskar böcker och vill utforska en värld av litteratur, erbjuder Nextory nu en fantastisk möjlighet att streama gratis i hela 45 dagar. Det är perfekt att lyssna under sommarledigheten, när du går och grejar i trädgården, eller under bilresan ihop med familjen. Besök Nextorys webbplats, registrera dig för erbjudandet och njut av obegränsad tillgång till tusentals böcker direkt i din mobil eller surfplatta. Missa inte chansen att uppleva läsglädje och hitta din nästa stora läsupplevelse med Nextory!

Prova Nextory 45 dagar


Don’t stay on the same page!

Nextory är en av Europas största streamingtjänster för ljudböcker och e-böcker. Appen grundades 2015 av serieentreprenörerna Shadi Bitar och Ninos Malki. Sedan dess har bolaget utvecklats till en snabbväxande plattform som möjliggör obegränsad spridning av historier och kunskap i olika digitala format. Tillsammans med prenumeranterna delar Nextory en stor passion för litteratur i alla dess slag och strävar efter att vara en oberoende och självklar plats där alla enkelt hittar sina nästa historier. Något som går hand i hand med visionen att öka läsandet runt om i världen för att berika människors liv och därigenom bidra till ökat välmående, personlig utveckling och stärkt demokrati. Idag innehåller Nextorys katalog över 1 miljon titlar och appen finns tillgänglig på tio marknader runt om i Europa, med huvudkontor i Stockholm. Läs mer på www.nextory.se.