Hej MAX, hitta de senaste gratis erbjudandena kring HBO och Discovery+ som nu är MAX

Förbi | maj 30, 2024

Innehåll från Hbo Max, Discovery Plus och Eurosport kommer nu finnas tillgänglig i en tjänst, MAX.

Från och med den 21 maj, är Warner Bros. Discoverys nya förbättrade streamingtjänst Max live i 20 länder, däribland Sverige, Norden och ett stort antal länder i övriga Europa. Den välkända streamingtjänsten HBO Max har genomgått ett namnbyte och heter nu enbart Max. Denna förändring innebär inte bara ett nytt namn, utan också en betydande utökning av innehållet och nya funktioner.

MAX Erbjudande

För den som är nyfiken på att prova Max erbjuds just nu möjligheten att prova Max gratis under en begränsad period. Det finns också särskilda Max-erbjudanden för nya prenumeranter. Mer information om dessa erbjudanden och hur du kan ta del av dem finns på Max officiella hemsida. Genom att signera 1 års abonnemang så får man MAX streaming 2 månader gratis . Det enda du behöver göra är att klicka vidare från oss på gratismånad.se, på länken odavn.

Innehåll från Hbo Max, Discovery Plus och Eurosport kommer nu finnas tillgänglig i en enda app”MAX”.

– Jag är stolt över att se Max live idag i Sverige, Norge, Danmark och Finland, bland de första marknaderna i Europa. Och jag ser fram emot att våra tittare nu kan utforska bredden som Max erbjuder. Det har lagts ner så mycket tid och hårt arbete på att kurera den här premium-appen över hela WBD, och att se produkten komma till liv idag gör mig oerhört stolt, säger Christina Sulebakk, Managing Director & EVP Nordics, Warner Bros. Discovery.

Den nya tjänsten utlovar en fördubbling av innehållet, vilket är resultatet av sammanslagningen av det tidigare HBO Max och Discovery Plus, samt Eurosport. Detta innebär att tittarna nu kan njuta av en bredare och mer varierad katalog. Lanseringen av Max markeras också av återkomsten av den efterlängtade HBO Original-serien “House of the Dragon” i form av dess andra säsong, som har premiär på Max i Europa den 17 juni. Andra titlar som är tillgängliga att streama nu inkluderar “Dune: Part Two“, som har premiär idag på Max, tillsammans med Warner Bros-filmer som “Barbie“, “Wonka“, “Joker” och “Harry Potter“.

MAX

Förutom dessa nyheter, erbjuder Max ett stort urval av HBO Original-serier som “The Last of Us“, “The White Lotus“, “Euphoria“, “True Detective: Night Country” och “The Sympathizer”. Populära serier från Warner Bros. TV som “Vänner” och favoriter från Discovery som “90 Day Fiancé“, “Cake Boss“, “Gold Rush” och “Naked and Afraid” är också tillgängliga.

Max abonnemang finns tillgängligt i tre olika grundabonnemang samt ett sporttillägg. De nya abonnemangsnivåerna är:

  1. Reklambaserat abonnemang: För 89 kronor i månaden kan du streama i full HD på två enheter samtidigt, med reklampauser.
  2. Standardabonnemang: För 129 kronor i månaden kan du streama utan reklam, med upp till 30 nedladdningar för offlinetittande, på två enheter samtidigt i full HD.
  3. Premiumpaket: För 169 kronor i månaden får du tillgång till streaming på upp till 4 enheter samtidigt, med upplösning på upp till 4K och Dolby Atmos-ljud, samt 100 nedladdningar.

Signa upp för 1 års abonnemang och ni får motsvarande 8 veckor gratis av tjänsten MAX. 16% motsvar 8 veckor gratis eller rätare sagt MAX erbjudande om 2 månader gratis

Spara en månad gratis genom att välja ett års abonnemang. Detta motsvar ca 6 veckor gratis.

Utöver dessa erbjuds ett sporttillägg för 260 kronor extra i månaden, vilket inkluderar tillgång till evenemang som Allsvenskan och Superettan, samt internationella tävlingar som US Open och PGA-touren. Sportpaketet ger också tillgång till livekanalerna Eurosport 1 och Eurosport 2.

Trots sammanslagningen av streamingtjänsterna kommer Discovery Plus fortfarande finnas kvar som en egen separat prenumeration.

HBO MAX livstids rabatt 50%

Ett stort frågetecken kring namnbytet var om det skulle användas som en ursäkt för att ta bort livstidsrabatten till HBO Max-abonnemang som erbjöds under en kampanj i Sverige. På Facebook har det officiella HBO Max-kontot nu bekräftat att användare kommer att få behålla sin livstidsrabatt, så länge abonnemanget hålls aktivt och man följer kampanjens villkor.

Den nya tjänsten Max markerar en spännande utveckling för Warner Bros. Discovery, som nu erbjuder ett ännu rikare och mer varierat innehåll för sina användare över hela världen.

MAX Hamburgare kontra MAX Streaming

Det är viktigt att inte förväxla den nya streamingtjänsten Max med den populära hamburgerkedjan Max. Medan båda delar samma namn, erbjuder de helt olika upplevelser.

Max streaming är Warner Bros. Discoverys nyutvecklade plattform som kombinerar det bästa från HBO Max, Discovery Plus och Eurosport.

Å andra sidan är Max hamburgare en väletablerad svensk snabbmatskedja som har serverat hamburgare sedan 1968. Max hamburgare är kända för sina högkvalitativa ingredienser, hållbarhetsfokus och breda meny som inkluderar vegetariska och veganska alternativ. Restaurangerna finns utspridda över hela Sverige och har en lojal kundkrets som uppskattar deras goda smak och snabba service.

Så oavsett om du är ute efter en underhållningskväll hemma eller en välsmakande måltid, är det viktigt att hålla isär dessa två ”Max” och njuta av vad var och en har att erbjuda på sitt unika sätt. Är du en person som streamar MAX senaste serier samtidigt som du äter en hamburgare från MAX?