Nytt på Disney+ – Maj 2024

Förbi | maj 15, 2024

Maj månad på Disney+ bjuder på en spektakulär blandning av nya säsonger, animerade äventyr och nostalgiska återblickar. Oavsett om du är en fan av Star Wars, Marvel eller klassiska dokumentärer finns det något för alla att njuta av. Och missa inte chansen att se den kritikerrosade SING 2 som nu finns på Netflix för en extra dos underhållning.

Streama filmerna genom att Prova Disney + Gratis.

STAR WARS: THE BAD BATCH SÄSONG 3 – AVSNITT 315 ”THE CAVALRY HAS ARRIVED” (1/5)

Den efterlängtade säsongsavslutningen av denna animerade serie är här. Clone Force 99 kämpar för överlevnad mot det nybildade imperiet i en dramatisk final. Missa inte hur denna unika grupp klonsoldater med genetiska mutationer tar sig an Order 66 och går på flykt.

STAR WARS: TALES OF THE EMPIRE (4/5)

Förbered dig på ännu mer Star Wars-action med denna sexdelade antologiserie. Följ med på episka äventyr med karaktärerna Barriss Offee och Morgan Elsbeth när de navigerar genom det hänsynslösa Galaktiska imperiet. Varje avsnitt bjuder på en ny, fängslande berättelse.

Extra Tips: SING 2 på Netflix

För en extra dos av musikalisk glädje, missa inte SING 2 som nu finns tillgänglig på Netflix. Följ med på ett storslaget äventyr där Buster Moon och hans stjärnor tar sig an den största showen någonsin. Perfekt för hela familjen! Första SING filmen var en stor favorit bland barnen som erbjuder både humor för barnen som vuxna.

Läs hela recensionen om SING och SING2

MONSTERS AT WORK SÄSONG 2 (5/5)

Fortsättningen på den älskade Pixar-klassikern Monsters, Inc. är här! Filmer som alla småbarnsföräldrar själva såg när de var små. Nu finns en serie att se med sina barn framöver. Följ Mike Wazowski och James P. ”Sulley” Sullivan i deras nya roller som chefer i Monsters, Inc. Nu handlar allt om att sprida skratt istället för att samla skrik. En serie full av humor och hjärta.

BILLY & MOLLY: AN OTTER LOVE STORY (7/5)

National Geographic presenterar en gripande dokumentär om vänskapen mellan en man och en utter. Följ Bill Mail och hans fru Susan som räddar den lilla uttern Molly, och se hur hon förändrar deras liv. En varm och inspirerande historia som inte får missas.

LET IT BE (8/5)

Den legendariska dokumentären om The Beatles från 1970 är tillbaka i en nyrestaurerad version. Upplev bandets sista dagar tillsammans och skapandet av deras sista album. En historisk film som ger en unik inblick i en av musikhistoriens största epoker.

DOCTOR WHO SÄSONG 14 – AVSNITT 1-3 (11/5)

Den ikoniska serien Doctor Who återvänder med Ncuti Gatwa som den 15:e doktorn. Följ Doktorn och hans nya följeslagare Ruby Sunday (Millie Gibson) på spännande äventyr genom tid och rum. Från Regency-eran i England till framtidens krigshärjade världar – detta är ett måste för alla sci-fi-fans.

Erbjudande Disney +.

THE BEACH BOYS (24/5)

Fira det legendariska bandet The Beach Boys med denna omfattande dokumentärserie. Upplev aldrig tidigare visat material och nya intervjuer med bandmedlemmar som Brian Wilson och Mike Love. Ta del av deras musikaliska resa och det ikoniska soundet som definierade en hel generation.

X-MEN ‘97 – AVSNITT 108 – ”TOLERANCE IS EXTINCTION – PT. 1”

Återupplev 90-talets X-Men i denna tecknade serie som för oss tillbaka till en era då mutanter kämpade för rättvisa. ”Tolerance is Extinction” släpps i tre delar den 1:e, 8:e och 15:e maj. Se dina favoritmutanter stå upp mot en värld som fruktar och hatar dem.