NOVA VITA kommer på Cmore 14 Juli (Säsong 1 & ev 2?)

Förbi | juni 30, 2021

Allt om Nova vita

Den 14 Juli släppes CMore NOVA VITA. De framgångsrika entreprenörerna Mark Davis och Carter Hayes tar till extrema åtgärder för att undkomma ett längre fängelsestraff. Den mystiska organisationen Nova Vita hjälper dem att kapa banden med omvärlden, men när Mark vaknar upp med en ny identitet inser han att han har blivit lurad. Carter har ljugit om allt och nu måste Mark kämpa mot mäktiga fiender för att vinna tillbaka sitt liv.

I rollerna Dean Norris, Jared Farid Ward, Marci Miller

Totalt kan man se 10 avsnitt av säsong 1

Nova Vita del 1 – Säsong 1, 49 min

Dela videoSeriestart. En mystisk organisation lanserar en lömsk plan och i första ledet elimineras den framgångsrike entreprenören Mark Davis. Marks fru Jessica och FBI börjar parallellt att utreda de bisarra omständigheterna kring det oväntade dödsfallet.

Nova Vita del 2 – Säsong 1, 42 min

Dela videoDave reser till Los Angeles efter att ha hittat en ledtråd på sin klocka. Nova Vita känner oro över situationen och tar hjälp av Marina för att hålla Dave distraherad. Samtidigt söker Jessica upp Marks vän, klocktillverkaren Armen, i hopp om svar.

Nova Vita del 3 – Säsong 1, 42 min

Dela videoDave tittar på videon och förstår vem han egentligen är, men inser att han inte har något annat val än att återvända till sitt nya liv. West och Jessica misstänker att Carter döljer något och gör upp en plan för att sätta dit honom.

Nova Vita del 4 – Säsong 1, 42 min

Dela videoDaves relation med Marina och Adam försvagas när han bestämmer sig för att flytta till Los Angeles. Nova Vita fryser hans bankkonton och pressar honom att återvända till Las Vegas. West följer upp ett nytt spår som leder till en mystisk ö.

Nova Vita del 5 – Säsong 1, 46 min

Dela videoDave och Jessica fattar tycke för varandra, men Jessicas pappa är misstänksam och ifrågasätter Daves underliggande motiv. West får tag på Dr. Dexter och pressar honom på information. Relationen försämras mellan Carter och Nova Vita.

Nova Vita del 6 – Säsong 1, 43 min

Dela videoWest söker upp Simmons, en av Nova Vitas mer seniora medlemmar. Dave träffar sin så kallade släkting, Monty, men upptäcker genast luckor i hans berättelse. Jessica konfronterar Carter och Marina får kännedom om Daves riktiga identitet.

Nova Vita del 7 – Säsong 1, 48 min

Dela videoCarter får veta att Jessica har lärt känna en av sina arbetare och insisterar på att träffa honom. Carter känner omedelbart igen mannen som Dave Harper och vidareförmedlar informationen till Nova Vita. En fruktansvärd plan sätts hastigt i verket.

Nova Vita del 8 – Säsong 1, 45 min

Dela videoWest avslöjar sina misstankar för Jessica, som hjälper till att lösa ut Dave från fängelset. Dave och West spårar upp Armen som har gömt sig ända sedan Nixons besök. Samtidigt kämpar Nova Vita i kulisserna för att snabbt sopa igen sina sista spår.

Nova Vita del 9 – Säsong 1, 41 min

Dela videoJessica har fått veta sanningen och gör upp en gemensam plan med West och Dave. Nova Vita börjar inse att Carter och Dave måste dö och skickar Bicks för att slutföra uppdraget. Samtidigt börjar Smith och Dover inse att West har haft rätt.

Nova Vita del 10 – Säsong 1, 46 min

Dela videoSäsongsavslutning. Dave, West och Jessica beslutar sig för att återvända till ön där allt började. Med hjälp av Gibson lyckas de smita förbi FBI och stjäla Marks plan. Väl framme på ön väntar en riskfylld jakt på den viktiga kassaskåpskoden.

När kommer nova vita säsong 2?

Det finns idag inget offentligt datum för när man släpper säsong 2 av Nova vita. men den släpps först i USA för att sedan komma till norden och C More.

Intelligence
Serierna kan man streama på Cmore (Prova 2 veckor gratis, hitta bäst pris)

Missa inte heller en ny säsong av Intelligence
David Schwimmer från Vänner är tillbaka som den påfrestande NSA-agenten Jerry i en ny säsong av den skruvade komediserien Intelligence.Intelligence har säsongspremiär 9 juli.