Barnfilmer och serier du inte får missa att streama på Viaplay

Förbi | september 11, 2022

Baby-bossen 2: familjeföretaget

Det krävs mer än en baby-boss för att stoppa en ondskefull komplott som ska förvandla världens bebisar till snorungar. Hela Templeton-familjen går samman för ett vilt skandalöst äventyr.

Språk Svenska eller Engelska

Läs mer om Viaplay gratis erbjudande

Monsterfamiljen: Ingen är perfekt

Familjen Wishbone kan tyckas vara väldigt vanliga, men på ett sätt är de unika – de kan förvandlas till monster! När vänner till familjen kidnappas av en monsterjägare måste de komma till undsättning.

Språk Svenska, Engelska, Norska, Danska eller Finska

Missa inte Bablarna för de allra minsta barnen.

I Babblarnas värld bor Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi och Doddo, goa kompisar redo att leka med barn i sin tidiga språkutveckling. Med Viaplay kan man se hela 53 olika avsnitt med bablarna. 45 tecknade avsnitt på mellan 1-6 minuter samt 8 avsnitt med barn som medverkar i sångerna. Exempelvis Tittuteli-tut leken eller Hejleken. Perfekt för den som vill underhålla barnen i bilen eller när man laga lite mat etc.

Draktränaren

Drakar och människor har länge varit fiender i vikingabyn som Hicke bor i. När hans pappa inte låter honom vara med i kampen mot dessa eldsprutande odjur tar Hicke saken i egna händer. Men istället för att slåss med sin fiende börjar en oväntad vänskap gro och tillsammans med sin nya kamrat Tandlöse beslutar Hicke sig för att avsluta denna konflikt en gång för alla och skapa fred mellan de två lägren.

Dumma mej

Det är inte lätt att vara ond! Gru är en proffesionell superskurk som tillsammans med sina oemotståndligt söta Minioner planerar diverse småskaliga kupper, som att stjäla månen till exempel. Men allt vänds upp och ner när han bestämmer sig för att ta hand om tre fosterbarn, som kommer i vägen av hans ondskefulla planer.