Viaplay Sport, streama Hockey och Fotboll

Förbi | mars 13, 2024

Viaplay 2024: Ett Sportäventyr Utöver Det Vanliga med Viaplay Sport!

Premier League

Med en härlig blandning av spänning och passion för sport, välkomnar Viaplay alla sina tittare till en sensationell upplevelse under 2024 med Viaplay Sport. Missa inte chansen att följa med på en hisnande resa genom några av de mest ikoniska sportevenemangen som kommer att streamas direkt till din skärm!

Premier League: För fotbollsälskare runt om i världen är Premier League den heliga graalen av sport. Viaplay Sport ger sina tittare möjligheten att streama varje hjärtslag,

varje dribbling och varje mål live, tillsammans med studioanalyser och expertkommentarer ledda av Richard Henriksson och Jennifer Kücükaslan.

Hockey-VM: Sverige och 15 av världens bästa hockeynationer ställs mot varandra i en sprakande turnering som kommer att få isen att koka. Viaplay bjuder in tittarna att

delta i denna hockeyfest med live-streaming direkt från Tjeckien. Programledare Niklas Jihde kommer att guida tittarna genom varje puck och tackling, tillsammans med några av de vassaste experterna och kommentatorerna.

Motorsport: För de som älskar adrenalinfylld action på banan är Viaplay Sport det ultimata resmålet. Följ med på en hisnande resa genom Formel 1-säsongen, där Suzanne Sjögren och hennes team av experter kommer att erbjuda högoktaniga analyser och insikter. Från Max Verstappens dominans till IndyCar-premiären med svenska talanger som Marcus Ericsson, Felix Rosenqvist och Linus Lundqvist, Viaplay Sport är hemmet för alla racingfans.

Golf: Golfälskare kommer inte att bli besvikna då Viaplay Sport erbjuder omfattande täckning av LPGA Tour, PGA Championship, US Open och många fler prestigefyllda evenemang. Streama när svenska stjärnor som Linn Grant och Ludvig Åberg tar sig an världseliten på den gröna golfbanan.

Herrlandslaget i Fotboll: För de som älskar blågult är Viaplay Sport den perfekta platsen för att följa det svenska herrlandslagets resa. Med spännande matcher och direktrapportering kommer tittarna att vara närmare sitt favoritlag än någonsin tidigare.

Damallsvenskan: OBOS Damallsvenskan är tillbaka med full kraft, och Viaplay Sport är stolta över att erbjuda tittarna möjligheten att följa de bästa fotbollsstjärnorna på hemmaplan. Streama med Lovisa Giertta och Viaplays vassa fotbollsexperter när de ger dig insikter och analyser från varje match.

Med en oslagbar kombination av spännande sportevenemang och omfattande täckning är Viaplay Sport det ultimata valet för alla sportfans under 2024. Så luta dig tillbaka, koppla av och låt sportfesten börja med Viaplay SPORT och Viaplay Total!