Storytel pris och Abonnemang

Förbi | augusti 30, 2021

Storytel var en av det först ljudboks tjänsterna i Sverige Företaget lanserades redan 2005 men bytte namn 2007 till det kända varumärket Storytel. Under åren har Storytel vunnit flera priser och utmärkelser för bästa streamingtjänst. Storytel finns idag i hela norden och ett 20 tal andra länder.

Storytels utbud av böcker

Storytel har etablerat sig bland annat genom att köpa upp lokala, anrika förlag och erbjudit deras böcker i sin tjänst. På den svenska marknaden har de samarbeten med de allra flesta förlag och man har även skapat eget utbud genom Storytel original.

Storytel Priser

Hos Storytel finns det i nuläget ett basabonnemang som kan utökas till familjeabonnemang med fler konton. Kostnaden för såväl basabonnemanget som familjeabonnemangen är de dyraste av tjänsterna vi jämför. Bästa Storytel pris får man genom att prova Storytel gratis 30 dagar.

Storytel Unlimited – Lyssna på ljudböcker utan begränsningar

Abonnemanget Storytel Unlimited ger användaren tillgång till hela biblioteket av tusentals titlar

Storytel pris – Unlimited

utan begränsningar. Det finns inga olika betalningsnivåer för abonnemanget, vilket innebär att alla ljudböcker ingår.

I Unlimited-abonnemanget ingår bara en ordinarie användare, plus funktionen Kids Mode som ger en enhet tillgång till bara barnutbudet. Det går därför inte att lyssna på fler enheter samtidigt med samma abonnemang.

Storytel Family – Lyssna flera samtidigt

Du kan uppgradera Storytel Unlimited till ett familjeabonnemang som tillåter fler än ett konto. I Family ingår fyra konton. Två av dessa är i Kids Mode, vilket innebär att de bara har tillgång till utbudet av ljudböcker för barn.

Med familjeabonnemanget kan hela familjen ha separata inloggningar och lyssna samtidigt. För alla familjer där två eller fler personer lyssnar på ljudböcker är alltså abonnemanget ett mycket bra alternativ. De som använder samma abonnemang måste vara bokförda på samma adress.

Bästa Pris, prova Storytel gratis 1 månad

Genom samarbete kan vi på gratismånad erbjuda nya användare att prova storytel gratis i hela en månad. Genom länken kan man ta del av Storytel gratiskod 30 dagar som innebär att man kan lyssna och läsa storytel utbud.

E-böcker är en del av utbudet

De flesta av Storytels titlar finns i både ljud- och e-boksformat. Båda formaten ingår i alla abonnemang. I appen är det även smidigt att växla mellan e-bok och ljudbok, eftersom appen kommer ihåg hur långt du har hunnit.

Kan man prova Storytel gratis?

Ja, via Ljudböcker.com kan du prova Storytel gratis i 30 dagar. Du får tillgång till hela Storytels utbud under provperioden.

Finns ljudböcker på andra språk än svenska?

Engelska ljudböcker finns att tillgå både hos bokförlag och streamingtjänster. Andra språk kan vara något begränsade beroende på vart man har sitt konto registrerat..

Lyssna gratis i en månad med en Storytel kampanjkod

För de som älskar läsning och berättelser är Storytel ett spännande alternativ till böcker. En av våra mest använda Storytel kampanjkoder var för en rabatt som gav 30 dagars gratis användning av deras tjänst. Detta var en rabattkod som Storytel även hade i samarbete med Alex and Sigge och som blev mycket populär.

Andra ljudboksappar?

Andra ljudboks appar i Sverige som är populär är Bookbeat från Bonniers förlag och Nextory som ofta ebjuder 14-45 dagar gratis.