Nu kan man äntligen streama ”Stranger Things” säsong 4 vol. 2 på Netflix.

Förbi | juli 3, 2022

Den 1 juli var det dagen för den efterlängtade världspremiären av ”Stranger Things” säsong 4 vol. 2 på Netflix.

Det handlar Stranger Things säsong 4:

När säsongen börjar har det gått sex månader sedan Battle of Starcourt. Kompisgänget är separerade och försöker navigera livet på gymnasiet. När de är som mest sårbara dyker ett nytt övernaturligt hot upp, med ett mysterium som gruppen behöver lösa.

I fjärde säsongen av Stranger Things, som visat sig mörkare och mer våldsam än sina föregående säsonger. För att peppa upp fansen inför fortsättningen har Netflix i dag valt att släppa bilder från säsongens avslutande åttonde och nionde avsnitt. De avslöjar även att avsnitt åtta blir 85 minuter långt och det nionde 140 minuter långt

.

Serien finns nu att streama på Netflix gratis, för de som redan har ett abonnemang.. Samtliga säsonger finns i utbudet. Säsong 1, 2, 3 och 4

Stranger Things 4 | Volume 2 Trailer | Netflix

Stranger Things säsong 5 blir seriens sista

I ett öppet brev berättar skaparna av Stranger Things, bröderna Duffer, att den fjärde säsongen blir början på sluten. Den femte säsongen blir tyvärr seriens allra sista.

Om Stranger Things Serien:

”Stranger Things” är en kärleksförklaring till 80-talets filmer med övernaturliga inslag och handlar om en pojke som försvinner spårlöst. Medan vänner, familj och polisen söker svar dras de in i ett märkligt mysterium med topphemliga experiment, skrämmande övernaturliga krafter och en väldigt underlig liten flicka.

Ett mystiskt försvinnande blir startskottet för ett sommarmysterium i bästa “E.T”- och “Stand By Me”-anda när Netflix spolar tillbaka bandet till 80-talet med nostalgitrippen “Stranger Things”.

Tidigare säsonger.

Vad handlar säsong 1 av Stranger Things om?

Hur mycket kommer man egentligen ihåg från säsong ett? Att minnet sviker är inget konstigt, det var ju trots allt över fem år sedan vi fick träffa Eleven och gänget första gången.

Vad handlar säsong 2 av Stranger Things om?

I den andra säsongen blir vi introducerade för en rad nya karaktärer. Den nya tjejen på skolan, Max, börjar umgås med killgänget och Eleven träffar en grupp människor som också har fått övernaturliga krafter genom att växa upp på

Vad handlar säsong 3 av Stranger Things om?

Med stora actionscener kämpar kompisgänget mot underjordens monster och mäktiga krafter i säsong 3. Vi förlorar några av seriens karaktärer och det visar sig att Ryssland kanske har någonting med monstret i Hawkins att göra.

Missa inte heller Spiderman som kommer i finns att streama i sommar…