Amazon prime gratis månad

Förbi | september 11, 2020

Vi har samlat allt om Amazon Prime i sverige.

Amazone prime GRATIS FÖRSTA MÅNADEN, ingen Rabattkod!

Just nu får ni testa Amazon Prime i Sverige helt gratis första månaden utan någon bindningstid. Gratis första månaden däefter endast 59kr/månaden. Erbjudanden om att prova Amazone gratis i 1 månad gäller tills vidare men skunda att signa upp innan erbdjudandet försvinner. Ingen amazone rabattkod behöver anges just nu få tadel av denna deal. Normalt sett behöver man ange en amazone rabattkod, värdekod eller kod för att starta kostnadsfri provperiod.

Prova Amazon PRIME gratis 30 dagar

Här finner ni några av de bästa och mest populära serierna som finns tillgängliga på Amazon Prime Video

Amazon Prime Video Homecoming
Amazon Prime Video Homecoming
Amazon Prime Video The Boys
Amazon Prime Video The Boys
Amazon Prime Video Vanity Fair
Amazon Prime Video Vanity Fair
Amazon Prime Video The Marvelous Mrs. Maisel
Amazon Prime Video The Marvelous Mrs. Maisel
Amazon Prime Video Upload
Amazon Prime Video Upload
Amazon Prime Video Tales From The Loop
Amazon Prime Video Tales From The Loop
Amazon Prime Video Hanna
Amazon Prime Video Hanna
Amazon Prime Video Jack Ryan
Amazon Prime Video Jack Ryan
TESTA GRATIS I 30 DAGAR
Amazon i Sverige

Amazon Prime Sverige

Vanliga frågor och svar om Amazon Prime i Sverige.

Amazon Prime är ett medlemskap som Amazon erbjuder sina kunder runtom i världen. Som medlem betalar man en löpande månadsavgift där man sedan får en mängd olika fördelar jämfört med om man handlar på Amazon utan ett prime-medlemsskap.

Deras största förmån för den som handlar mycket på Amazon är självklart deras snabba och kostnadsfria frakt. Alla som har Amazon Prime får fri frakt på allt man handlar på Amazon med oerhört snabba leveranser. Drömmen för den som handlar mycket online och planerar att handla mycket på Amazon framöver.

Många missar däremot att Amazon Prime är så mycket mer än bara fri frakt. I ett Amazon Prime medlemsskap så ingår streamad film, tv-serier, musik samt spel.  Läs mer om respektive förmån längre ner.

Som Prime-medlem får du även specialerbjudandengratis läsning och tillgång till att handla exklusiva produkter som endast är tillgängliga för medlemmar.

Amazon Prime är helt enkelt ett sätt att erbjuda sina kunder en bättre upplevelse mot en väldigt låg månadsavgift. Som Prime-medlem får du som kund en bättre shoppingupplevelse (fri frakt & snabbare leveranser), du får tillgång till Amazons streamingtjänster.

Idag har Amazon Prime över 100 miljoner medlemmar runtom i världen och det växer lavinartat tack vare alla fördelar som det innebär.

Amazon Prime fungerar som ett medlemsskap där man betalar en månatlig kostnad för att få tillgång till väldigt många förmåner, exempelvis:

  • Fri Frakt
  • Snabba Leveranser
  • Exklusiva Produkter
  • Streamingtjänster
  • Gratis läsning
  • Mycket mer…

Du får dessutom testa gratis i 30 dagar om du registrerar dig här.

Amazon Prime kostar olika mycket beroende på var i världen man befinner sig samt om man betalar månadsvis eller årsvis.

För att se exakta priser för dig så kan du navigera till Amazon (här) och läsa vilket pris som gäller för just dig. Passa på att registrera dig för deras 30-dagars testperiod helt gratis. Det är dessutom utan bindningstid.

Som student kan du testa Amazon Prime i 6 månader gratis.

Amazon Prime Video är Amazon’s streamingtjänst där du kan se populära filmer och TV-serier.  Det är Amazon’s motsvarighet på Netflix och de erbjuder ett stort utbud av underhållning.

Om ni vill testa på Amazon Prime Video så kan ni nu testa på gratis i 30 dagar utan bindningstid.

Amazon Prime Music är en streamingtjäns för musik likt Spotify, Pandora och Tidal. Här kan du som användare lyssna på musik och välja vilka låtar eller album du vill lyssna på.

Du kan även låta Amazon Prime Music skapa anpassade spellistor och musik för dig.

Vill du testa på Amazon Prime Music helt gratis i 30 dagar så kan du registrera dig och skapa ett konto här. Det är utan bidningstid.

Twitch är världens största plattform för e-sport och med Amazon Prime Video får man även tillgång till Twitch Premium.

Ni kan läsa mer om fördelarna med Twitch Prime samt registrera er för en gratis testperiod här.