Dplay gratis, vi har samlat rabattkoder, erbjudanden och värdekoder.

Dplay gratis, hitta din Dplay rabattkod nu!

Dplay Premium free rabattkod! Gratismånad har letat runt på nätet och samlat ett antal rabattkoder som ger er en gratisperiod på dplay.se.

Alltså kanal 5:s playsida. Och lite andra kanaler också. I skrivande stund får du testa den gratis om du använder koden här nedanför. Missa inte allsvenskan på dplay sport. 

Dplay gratis värdekod, prova gratis i 14-30 dagar.

Koden: ”GREEKAZO”- Ger 30 dagar gratiserbjudande. 

Koden: ”valkommentillkoping” – I Filip och Fredrik podcast nämns denna kod. Säga gärna om den fungerar?

Koden: Pernilla Wahlgren tipsar om att gratis prova Dplay med Värdekoden: PERNILLA”

Prova Dplay Gratis <—Här

Streama Dplay sport 

Andra gratiskoder som kan fungera från tid till annan på D Play och D Play Premium är följande koder. ”Filipfredrik” , ”BIANCA25”, ”JOHAN”, ”JOCKEJONNA ”, ”JLC”, ”JLC 2020”

Dplay Premium free rabattkod

Dplay Premium free rabattkod är alltså filipfredrik och ger dig en månad gratis. 

Innehåll i Dplay Premium, Dplay Sport

  • Streama allsvenskan på Dplay 2020
    • Från och med säsongen 2020 kommer Dplay och deras moderbolag Discovery ansvara för alla allsvenska matcher.
    • NU kan man även se cmore’s Serie A i dplay sport utbud.
    • Nu kan man även se SHL på Dplay sport-paket efter samarbete mellan C More och Dplay.

Allt du behöver veta om Dplay sport med Allsvenskan och Superettan

  • Från och med 2020 stremas alla allsvenska matcher
  • Dplay sänder superettan
  • Strema allsvenskans försäsong’s matcher på Dplay

Titta gratis på Filip och Fredrik presenterar

Använde koden för att se Filip och Fredrik presenterar. Där dom väljer ut dokumentärer och annat som man sedan kan titta på helt gratis och helt utan reklam. Det är gratis första månaden och sedan kostar det 79kr per månad. Helt klart värt det om du frågar oss på gratismånad.se.

Streama familjen lundell, ”jocke och Jonna”

Namnen Jocke och Jonna, säger allt. De är mäktigast i Sverige i sociala medier och deras öppenhjärtiga videor på Youtube drar miljonpublik. Nu bjuder Dplay tittarna på en exklusiv och intim inblick i framgångsrika företagarna och nyblivna föräldrarna Joakim och Jonna Lundells liv, jobb, kärlek, kaos och vardag. I Familjen Lundell följer vi paret som driver ett mångmiljonföretag med en videokamera på ena armen och dottern Lunabelle på den andra – samtidigt som de är mitt uppe i ett renoveringskaos som kan ge den mest händige hjärnblödning. Du har garanterat inte sett någonting liknande. Streama familjen lundell på Dplay 

JLC World Tour Live Podcast

JLC är Sveriges absolut största humortrio och grundare av podcasten ”Mellan himmel och jord”. Denna vår gav sig trion ut på en utsåld livepodd-turné över hela Sverige. Mitt i turnén, under en kväll i Stockholm, spelades den rykande heta föreställningen JLC World Tour Live Podcast in exklusivt för Dplay.

Dplay Pris, Dplay – abonnemang (prislista)

Det finns fem typer av abonnemang på Dplay: Total, Live, Underhållning och Gratis. Total och Live ger tillgång till den sport Dplay erbjuder – alltså Allsvenskan och Superettan och Eurosports två kanaler. Underhållning fokuserar istället på de underhållningsprogram som visas i Discovery Networks kanaler och de program som produceras exklusivt för Dplay. 

 

Dplay Live, 129 kr/månad

Abonnemanget Live ger tillgång till alla Discovery Networks kanaler live i Dplay-appen. Man får dessutom tillgång till mycket underhållning och dokumentärer.

Dplay Total 349 kr/månad

Med abonnemanget Total får man tillgång till allt Dplay har att erbjuda. Man kan se alla Discovery Networks kanaler live, exklusiva program för Dplay, allt innehåll på Dplay helt utan reklam och streama Allsvenskan och Superettan

Dplay Total +C More Sport 499 kr/månad

Dplay priset för Total + Cmore sport är 499kr och inkluderar allt i paketet för ”Total” plus C Mores linjära sportkanaler med bl.a SHL. Laliga och Serie A från C More.

DPLAY PREMIUM, MINSKAT SPORTUTBUD PÅ GRUND AV CORONA:

Corona utbrottet har skakat omvärlden så kan priserna vara annorlunda och datum för olika evenemang kan ha flyttats eller ställs in. Exempelvis har Dplay Premium sänkt sitt pris då utbudet av sport har minskat. Bland annat har Allsvenskan pausats, EM har flyttats etc. Även andra Streaming tjänster har minskat sitt pris och utbud. Exempelvis Cmore Sport och Viaplay Sport som inte kan sända SHL och premierleague och Spanska ligan (LA Liga).

Se även gratis erbjudanden från Cmore