Nextory gratis månad

Prova Nextory Gratis kampanj

Prova Nextory’s kampanj som är en tjänst som liknar spotify fast är med ljud och e-böcker istället. Det här erbjudandet ger dit tillgång till tusentals titlar att ta del av genom din mobil, läsplatta, bilen osv. Helt gratis och utan bindningstid. Erkänn bra och perfekt med massa nya ljudböcker att ha sällskap av under vårens promenader!

PROVA NEXTORY GRATIS 0,5-1 MÅNAD

Vi har plockat ut ett gäng med exempel på böcker som jag tror kan intressera er. Titta här vilka titlar som finns bland Nextorys utbud som erbjuds:

nextory

Vi blev själv positivt överraskad av det stora utbudet av böcker inom hälsa/psykologi som nu står på min ”att-läsa/lyssna-lista”. Självklart har de böcker inom alla möjliga kategorier som skönlitteratur, Ekonomi, mat & dryck, sport & fritid, barn & ungdom osv. Du kan själv redan nu besöka Nextory och kolla runt bland kategorierna och se vilka titlar de har innan du tar del av din gratis-månad.

Läs eller lyssna på Nextory Gratis 1 månad!

 
 
 

Hitta rätt bok

    • Dina favoritförfattare
  • Med tiotusentals böcker att välja bland kan du hitta böckerna som du gillar.
 
  • Du hittar snabbt bra böcker i topplistorna eller genom boktipsen.
  • Avsluta när du vill
  • Du har ingen bindningstid och kan byta eller avsluta abonnemanget när du vill.

 

Varför Prova nextory erbjudandet?

Utöver att det är en toppen tjänst för att lyssna på ljudböcker med ett nästintill obegränsat utbud av ljudböcker. Så erbjuder Nextory har större utbud än Bookbeat och Storytel vad det gäller att kunna läsa böcker i sin smartphone eller surfplatta. Framförallt vad det gäller Barnböcker som Bamse eller Nalle Puh som är populärt att läsa bland barn i familjen.
 

 


Erbjudandet ger dig 1 månads gratis medlemskap där du har full tillgång till hela Nextorys utbud och helt utan bindningstid. Ett erbjudande värt 249 kr. Efter din gratis månad så avgör du om du vill fortsätta eller känner dig nöjd med de böcker du har fått ta del av. Det är alltså helt gratis och du binder inte upp dig till något utan kan enkelt avsluta efter din första gratis-månad.

Nextory’s största konkurrent i Sverige är Storytel som är börsnoterat och även köp upp olika förlag i Sverige.

Fungerar fortfarande Nextory 3 månader gratis och Nextory 45 dagar gratis?

Nextory 3 månader gratis har tidigare varit kampanj på hemsida men nu utgått. Erbjuds 3 gratismånader med Nextory igen, så visar vi det givit vis under denna sida.

  • Erbjudande Nextory 45 dagar gratis, prova på. Har utgått 2019-06-30
  • Prova Nextory gratis 3 månader & Nextory gratis 2 månader
  • Gratis testmånad, 1,2,3 månader 

Besök vår hemsida med jämna mellanrum för att se vilka rabattkoder, erbjudande och kampanjkoder som finns tillgängligt.

Nextory VS BookBeat
Båda ljudboks tjänsterna har mer eller mindre samma utbud. Bookbeat har precis lanserat ett paket som kostarendast 99kr i månaden för användare som lyssnar under 20 timmar i månaden.
 
 

Nextory Rabattkod – 30 dagar gratis

Få 30 dagar gratis

   Giltig: Tillsvidare

VISA RABATTKOD
 
 
UTGÅNGNA DEALS

Nextory rabattkod – 69% rabatt

  Nykundserbjudande – 69% rabatt första månaden

   Giltig: Utgånget

VISA RABATTKOD

 

 

50%
(2 röster )

   Inskickad av Coupon_queen |  0  kommentarer  Har använts 113 gånger idag

OM NEXTORY:

Vi på Gratismånad.se gör alltid vårt bästa med att uppdatera vår sajt med aktuella- och giltiga rabattkoder, deals och kampanjer som gör ditt köp hos Nextory lite billigare. Därför verifierar vi alla rabattkoder och erbjudanden kontinuerligt för att säkerställa att de funkar. Vi tipsar dig även om exklusiva kampanjer, reor, sales och utförsäljningar inom Film och musiktjänster. Varje rabattkod eller erbjudandekod kan endast användas en gång och går inte att kombinera med andra erbjudanden. En rabattkod är bara giltig under en viss tidsperiod så var snabb med att använda den för att inte gå miste om en bra deal!

Tips! Prenumerera på våra nyhetsbrev. Då får du en notifikation när vi får in en ny rabattkod, kampanjkod eller annat bra gratiserbjudanden till nextory.se

Du kan hitta liknande butiker som Nextory i följande kategorier:

 

 

 Skicka in en rabattkod / deal för Nextory